Båndsplitter

kr. 55,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Båndsplitter, også kaldet båndkrøller, båndskærer er et stykke fantastisk hjælpemiddel og værktøj til gaveindpakningen. En båndsplitter består af to sammensatte stykker sort plastisk, som der sættes sammen ved en springfjeder. Den nederste del af plastikken har tilhørende metal-tænder, som er medvirkende til at skære/splitte gavebåndet.

En båndsplitter er derfor et uundværligt redskab, når man skal pakke gaver ind. Med værktøjet kan du nemt lave de flotteste krøller ud af gavebåndet. Man får hermed et helt fantastisk fremtoning, når man anvender “båndspillteren”, idet man udnytter gavebåndet maksimalt, hvilket ikke kan lade sig gøre med en saks. Man har dermed mulighed for at anvende og sammensætte båndrester med  nyere gavebånd  for at skabe en flot fremtoning.

Hvordan anvendes en båndsplitter?

Udvælg det ønskede gavebånd, og placer det imellem de to sorte stykker plastisk. Afhængigt af gavebåndets udseende skal det håndteres på forskellige måder.  Har du mellem hænderne et stykke blank, glansfuldt gavebånd, så skal du vende den skinnede side op mod metal-tænderne, dermed undgår du, at båndet ikke trevler.

Når du har placeret gavebåndet i din båndsplitter, trykker du plastiskstykkerne og trækker langsomt den ønskede mængde af gavebånd igennem.

Information

Kurven.dk’s båndsplitter er fremstillet med tænder i metal og ikke i plast, hvilket er mere holdbart. Du kan derfor nemt genanvende den igen. Produktet er fremstillet ganske enkelt, hvilket gør den ganske nem at anvende. De yderste metal-tænder er placeret to m.m. afstand, hvilket afgiver de flotteste krøller i din gaveindpakning.

Desuden er denne båndsplitter fremstillet i holdbar plastisk, hvortil de stærke metal-tænder sikrer en virkelig god holdbarhed. Man kan derfor ikke undvære dette produkt, når man skal udføre gaveindpakningen. Dette skyldes, at vores båndsplitter er et uundværligt redskab, når man først har anvendt den én gang.

Fordele:

  • Nem at anvende
  • EN båndsplitter skaber flotte krøller ud af gavebånd
  • Holdbar og sikker
  • Fremstillet af  robust metal og stærk plast
  • Ligger godt i hånden