Lille cykel i flet, mørk

Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 239,00. Inkl. moms

Beskrivelse

Lille cykel i flet

Flet – Lille cykel i flet: Skab et hyggeligt og dekorativt område i haven med det helt rigtige havepynt. Med cyklen kan man let kreere et helt nyt udtryk i haven,  terrassen eller på altanen. Havepynt kan fastsætte rammerne for hyggelige omgivelser, hvilket også kommer til udtryk når foråret og sommeren nærmer sig. Denne cykel i flet kan være medvirkende til dette. Pynt til haven kan også i disse tilfælde være en fordel. Specielt når vinteren igen kommer forbi, så er der nemlig ingen grund til at haven skal miste sin charme eller hyggelige rammer. Derfor kan pynt til haven være med til at danne rammerne året rundt.

Dekoration til haven i flet

Den lille cykel i flet kan nemt anvendes som dekoration til haven. Her cyklen på grund af dens størrelse placeres flere steder, hvor den helt sikkert vil fremhæve de hyggelige rammer, som der er tilstede i haven. Cyklen kan stå eksempelvis som: Have dekoration, blomsterdekorationer til bord eller bare anvendes som blomsterdekoration. Valgmulighederne er i hvert fald mange, når det kommer til den lille cykel i flet. En dekoration til haven skal ikke kun skildre hyggelige rammer, men også udstråle naturlighed. Cyklen er nemlig fremstillet i flet og træ, som sikre et naturligt udseende, der nærmest går i ét med naturen. Det er naturligvis sikkert, at cyklen som dekoration til haven falder direkte i med de nærmeste omgivelser. Yderligere kan cyklen indeholde blomster, som kan tilpasses i den tilhørende kurv.

Pynt til haven

Som tideligere nævn er denne cykel i flet velegnet som pynt til haven. Den kan nemt tilpasse sin naturlige omgivelser på grund af, at den er skabt af pileflet. Cyklen kan nemt placeres forskellige steder i haven, hvis dette er ønsket. Tilføj blot en blomst, så cyklen fremstår flot og indbydende. En rigtig have dekoration, som også kan være på altanen. Have dekorationens størrelse gør, at den nemt kan være på en terrasse eller altan. Udsmyk den gerne med blomster.

En blomster dekoration i flet

Denne fine cykel i flet er også velegnet som en flot blomster dekoration. Den flettet cykel kan nemlig indeholde en plante eller blomster, således at den kan agere blomster dekoration. Til at dekorere cyklen med blomster, kan man vælge små blomster dekorationer. Det giver muligheden for, at den kan fremstå naturlig og flot i ét med naturen.

Borddekorationer

Cyklen kan også anvendes som borddekoration. Her får man valgmuligheden for tilføje blomster til festbordet. Den lille cykel kan nemt placeres på festbordet, hvor den skabe den rette stemning til festen. Den er især velegnet til bordpynt bryllup natur. Eller til borddækning natur konfirmation. En naturlig borddækning hvor cyklen kan invitere de naturlige omgivelser inden for til selve festen. Bliv inspireret til den næste anledning med en cykel i flet. Her får man den oplagte mulighed for at planlægge og arrangere sin blomsterdekoration såvel som borddekoration. Husk, at cyklen også kan anbringes uden for, fordi den tåler vind og vejr.

Information om: Lille cykel i flet

  • Cyklen kan anvendes som: Borddekoration, bordpynt bryllup natur og bl.a. til borddækning natur konfirmation.
  • Benyt den som en blomsterdekoration både til indendørs- og udendørs brug.
  • Perfekt som pynt til haven.
  • Kan også benyttes som dekoration til haven.

 

Vægt1,01 kg
Størrelse55 × 35 × 40 cm