Honningkagehus julepapkasse

kr. 34,95 Inkl. moms

Beskrivelse

Honningkagehus fremstillet i pap

Honningkagehus: OBS vær opmærksom, at honningkagehuset ikke har en medhørende snor. Gør gaveindpakningen nem til jul. Med en julekasse kan indpakningen blive stilfuld, men også praktisk.  Ikke mindst på grund af honningkagehusets funktionelle design, hvor rumligheden er i centrum. I julekassen kan der elegant placeres en til to flasker med bl.a. tilhørende chokolade, slik og andre delikatesser. Selve størrelsen på honningkagehuset er 30 x 30 x 35 cm.  Rumligheden sikre, at der i hvert fald er plads til dine julegaver. Hertil forekommer kassens delikate design, som illustrer et rigtigt honningkagehus. Julestemningen og gaveindpakningen er hermed sikret, når man først får placeret julegaverne ind i honningkagehuset.

Juleindpakning

Pak derfor dine julegaver elegant og pænt ind. Gaveræsset kan hurtigt og let overstås, når det kommer til vores honningkagehus. Huset har en tydelig brunlig nuance, hvortil den hvide farve omkranser huset. Selve papkassen er opbygget som et honningkagehus, hvori toppen er tilknyttet to ekstra snore. Snorene gør kassen let at transportere til diverse julefrokoster, juleaftner og julefester. Skab en flot samhørighed under juletræet. Den flotte kasse illusterer fint julestemningen, når julen nærmerer sig. Du kan nemt kombinerer juleindpakningen med til og fra kort eller manillamærker. Med mærkerne kan du nemt skrive, hvem modtageren er, når gaven placeres under juletræet. Hermed undgår man at notere det på selve indpakningen.

Information om vores honingkagehus

  • Størrelse: 30 cm. i længden, 30 cm. i bredden, og 35 cm. i højden. Dens rumlighed gør den ideel til flere julegaver, når de skal pakkes ind.
  • Farve: Julekassen har en neutral brunlig nuance, hvortil den dekorative hvide farve danner rammerne som honingkagehus.
  • Fremstillet af: Vores honningkagehus er fremstillet af 3-lags pap, som giver et holdbart udtryk.
  • Velegnet til: Jul, julegaver, firmagaver og til andre andledninger i julen. Gør derfor julegave indpakningen nemmere.
  • Inklusiv: Honningkagehuset har to snore, som er tilbehør, hvilket gør at papkassen er lettere, men også nemmere at løfte. Vær dog opmærksom på, at papkassen kun kan holde til ca. 2-3 kg.
Vægt0,5 kg
Størrelse30 × 30 × 35 cm