Blomstret æske

kr. 19,95 Inkl. moms

Beskrivelse

Blomstret æsker til gaver

Blomstret æsker til gaver: Når man skal give en gave, så skal gaveoplevelsen i sig selv også gerne være god. Æsker til gaver er nemlig ikke bare æsker. Det skal også gerne give et bestemt udtryk til den ønskede begivenhed. Med vores blomstret æske får man en flot oplevelse med tanke på dem, som værdsætter både kvalitet og forskønnelse. Denne gaveæske indebærer den klassisk firkantet form med målene: 21,5 X 21,5 X 8,8 cm. Æskens størrelse og rumlighed skaber nemlig et godt udgangspunkt for at indeholde en bred vifte af forskellige gaver.

Gaveæsken er udsmykket med et blomsterende og fortryllende blomstertryk på låget. Trykket er ganske unikt og indtagende, hvilket også afspejles i de kombinationer som de forskellige blomstermotiver udfolder sig i. Den brunlige nuance giver et neutralt udseende til æsken, hvilket  gør den ideel til enhver anledning. Derfor kan gaveæsken bl.a. benyttes til konfirmation, bryllup, fødselsdage, mærkedage og til jul.

Tom gaveæske

Selvom gaveæsken er tom, skaber æsken mulighed for at sætte sit eget præg. Hermed er det ikke kun æsker til gaver; men en oplevelse. Fra det øjeblik modtageren får den i hånden, vil de kunne bemærke kvaliteten og det fortryllende blomsterudtryk. Indvendig vil modtageren hurtig opdage netop din gave, når låget let løftes af. Hermed er en tom gaveæske fornuftig i gaveoplevelsen fra start til slut. Indvendigt kan du nemt tilføje træuld, som fremhæver din gave tydeligere. Træuld kan være et godt supplement til gaveæsken, som hjælper på at iscenesætte netop din gave. Ikke alene fungerer denne gaveæske som en flot emballage, men også som en del af gaven i sig selv. Den kan genbruges til opbevaring af personlige ejendele, dine smykker, billeder og minder m.m.. Så den blomstrede brun gaveæske bliver ikke kun husket for den gave, den oprindeligt indeholdt. Den bliver også husket for de mindeværdige øjeblikke, den fortsat vil indeholde. Lige meget hvad anledningen er. Så vil vores blomstrede brun gaveæske helt sikkert tilføje et personligt præg til din gave og efterlade et flot udtryk hos modtageren.

Vægt0,5 kg
Størrelse21,5 × 21,5 × 8,8 cm