Julekasse med julekugler – 2 størrelser

kr. 17,95kr. 19,95 Inkl. moms

Beskrivelse

Julekasse med julekugler

Julekasse med julekugler i to størrelser: Mangler du årets julegaveindpakning? så kan en smukt udsmykket julekasse være en hjælp. Med dens neutrale brunlige nuance og et flot påtryk af julekugler vil kassen være den perfekte gaveindpakning, når juleaften nærmer sig. Julekassen kan fås i to forskellige størrelser. Nemlig en stor og en lille kasse. Den lille kasse har målene 20 x 20 x 20 cm. Den store har målene 24 x 24 x 24 cm. Med disse mål er de ideelle til en række forskellige gave størrelser, fra små julegaver såsom; smykker, elektronik til større julegaver. Du har derfor mulighed for at sætte dit eget præg på julen.

Lav din egen julekasse

Drømmen om at gøre gaveindpakningen mere personlig? Kan nemlig være nem. Dette skyldes, at julekasserne giver dig mulighed for at tilføje dit eget kreative præg. Med et gavebånd kan du let pynte og tilpasse kassen til modtagerens smag. Giv dine julegaver et unikt touch ved at krølle gavebåndet – tag blot saksens skarpe kant, og træk den forsigtigt langs båndet for at få det til at krølle op i smukke spiraler. Du kan også tilføje yderligere pynt som glitrende klistermærker eller personlige hilsener for at gøre din gave endnu mere mindeværdig.

økologisk julekasse

Julekasserne er fremstillet med henblik på at skabe en økologisk julekasse og med miljøvenlige farver for at sikre, at dette er så bæredygtige som muligt. Med en neutral brun farve og smukke påtrykte julekugler, tilbyder disse kasser ikke blot et miljøbevidst valg, men også en tiltalende indpakningsmulighed. Genbrug bl.a. kasserne til opbevaring efter jul, eller genanvend dem til at skabe din egen unikke gaveindpakning. Derfor kan du med vores “Julekasse med julekugler” få  en smuk, personlig og økologisk løsning til din julegaveindpakning. Gør julen lidt mere speciel ved at vælge vores julekasser. Du kan eksempelvis også undersøge vores sortiment af gaveindpakning til jul, hvis du mangler flere ideer, størrelser og designs til netop din gaveindpakning.

VægtN/A
StørrelseN/A
Størrelse:

Mellem: 20 x 20 x 20 cm., Stor: 24 x 24 x 24 cm.