Boblekuvert XL: 370×480

kr. 19,00kr. 170,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Boblekuvert XL

Boblekuvert XL: Boblekuverter er uundværlige i hverdagen, når det kommer til sikker forsendelse af skrøbelige genstande og diverse dokumenter. Med denne XL-version af en boblekuverten kan du endda sende større genstande, uden at du behøver at bekymre dig om skader under transporten.

Denne boblekuvert i XL-størrelse måler 370 x 480 mm, hvilket giver masser af plads til store og massive genstande, der har behov for en sikker transport. Bobleindpakningen er også ekstra tyk og holdbar, så den kan beskytte dine varer mod stød og slag under transporten. Samtidig er kuverten også meget let, hvilket er med til at holde forsendelsesomkostningerne nede.

Boblekuverten har også en især praktisk selvklæbende lukning. Lukningen af boblekuverten gør det nemt og hurtigt at sende sin produkter. Samtidig indikerer kuverten, at man nemt kan bryde forseglingen op. Du skal blot tage forsigtigt i en af kuvertens hjørner, når forseglingen skal brydes. Det er nemlig en hurtig og effektiv måde, når kuverten skal åbnes. Hermed sikres, det at kuverten ikke tage mere skade en højest nødvendig. Samtidig kan kuverten også genavendes, hvilket er en fordel, når man selv skal sende diverse skrøbelige genstande. Hvis kuverten skal genanvendes kan du nemlig benytte dig af tape, der kan virke som en ny slags “lukning” på vores boblekuvert XL.

Kort sagt, hvis du vil have en sikker og pålidelig løsning til at sende større og skrøbelige genstande. Så er denne XL boblekuvert det ideelle valg. Med dens ekstra tykke og holdbare bobleindpakning, praktiske selvklæbende lukning og miljøvenlige materialer. Så kan du stole på, at dine varer ankommer i god stand, og samtidig tage ansvar for miljøet.

stk.

1 stk., 5 stk., 10 stk.