Stort fuglefoderbræt

kr. 499,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Stort fuglefoderbræt

Fuglefoderbræt: Få flere fuglefløjt i haven med et fuglefoderbræt, som passer til haven eller terrassen. Foderbrættet kan nemt hænges op i et træ eller blive sat fast på en fod således at, det kan stå selvstændigt. Et foderbræt til fuglene skal ikke kun indeholde fuglefoder, men også være appellerende, tiltalende og tillokkende for fuglene. Derfor spiller designet også ind, når der tales om fuglefoderbrætter i haven. For at kunne lokke fugle til et nyt foderbræt, så skal det først og fremmest ligne et foderbræt. Derfor er vores foderbræt udvalgt efter, hvordan de bedst ville tilpasse sig i haven, men også for fuglene. Genkendeligheden er nemlig vigtig for fuglene, for hvis de kan genkende et foderhus eller fuglefoderbræt, så vil de have nemmere ved at tilpasse sig.

Foderbræt til fugle

Et foderbræt til fugle skal ikke kun være genkendeligt og have et fuldbyrdet sammenhæng med naturen. Farverne er essentielle, hvis det også skal have et sammenspil med naturen. Samtidig skal det også være genkendeligt for andre fugle, således at de kan finde foderbrættet. Derfor skal et foderbræt til fugle ikke være alt for omfattende, men hellere forekomme i et neutralt sammenhæng med naturen. Dette er også målet for kurven.dk. Ud fra et håndværksmæssigt synspunkt har vi valgt at skabe sammenhæng mellem kvalitet, udseende og prisen. Foderbrættet er designet i naturlige materialer, som har en rød tråd med naturen. Kendskabsgraden er også god for fuglene, som sikkert vil genkende foderbrættet direkte, hvilket tiltrækker fugle til haven.

Hvordan undgår man store fugle på foderbrættet?

Et spørgsmål som kan være gentagende er; hvordan undgår man store fugle på foderbrættet? Mange af de store fugle kan i hvert fald være mindre charmerende, hvilket man helst ville undgå. Et godt råd er, at man anbringer foderbrættet tæt på hjemmet eller i nærheden af et vindue. Processen med at skræmme store fugle væk bliver nemmere at udøve, når brættet er i nærheden. Ulempen kan være, at mange mindre fugle foretrækker rolige omgivelser, som ikke er for tæt på hjemmet. Du kan også vælge at købe et et lille foderbræt til småfugle, hvilket skaber mindre plads for de store fugle. Hvis du vil have andre gode råd til, hvordan man kan undgå uønskede fugle, så kan du læse mere om det ved at klikke på linket.

Information om vores fuglefoderbræt
  • Farve: Naturligt træ, som er lyst og brunt. Passer godt i omgivelserne.
  • Størrelse: 37 x 36 x 33 cm.
  • Uden krog og fod.
  • Passer til mellemstore fugle.
  • Kan nemt flyttes til andre omgivelser i haven.
Vægt3,01 kg
Størrelse37 × 33 × 36 cm