Gaveæsker til vin

kr. 6,95kr. 12,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Gaveæsker til vin 

Gaveæsker til vin: Skal der fejres fødselsdag, jubilæum, bryllup, firmafest eller andre anledninger, så kan du nemt og bekvemt anvende denne gaveæske til de kommende anledninger. Æskerne er fremstillet af holdbart pap, der ikke kun gør din transport af gaven nemmere, men også mere sikkert. Du undgår nemlig at ødelægge indholdet eller gaveæsken, når den skal transporteres på baggrund af det stabile materiale, der indgår i gaveæsken. Gaveæskerne anvendes typisk til vin, men kan sagtens bruges til andre genstande såsom; chokolade, nødder, øl, gavekort, oplevelser og meget andet.

Alle fem Gaveæsker er fremstillet i farven sort, hvilket gør dens anvendelsesmuligheder utalige. Farven kombinerer oftest gavens indhold yderst flot, og derfor kan gaveæskerne altså anvendes til flere forskellige former for festlige lejligheder. Mulighederne er derfor utallige.

Størrelsen på de fem gaveæsker til vin 

Gaveæsker til vine forekommer i fem forskellige størrelser: “Lille, Mellem, Stor, XL XXL”, afhængig af hvilken størrelse man ønsker at anvende, så er størrelsen: stor og opefter bedst velegnet til at indeholde vin.

Størrelse – gaveæsker til vine:  

  • Lille: 15 x 15 x 5 cm.
  • Mellem: 19,5 x 8 x 5 cm.
  • Stor: 20 x 15 x 5 cm.
  • XL: 25 x 19 x 5,5 cm.
  • XXL: 33 x 22 x 7,5 cm.

I forhold til de mindre gaveæsker kan de anvendes til små betænksomme gaveideer, man eventuelt kunne give til sin nærmeste omgangskreds. Mulighederne er derfor igen utallige for, hvad man kan anvende dem til. Eksempler på anvendes til de mindre gaveæsker: Chokolade, gavekort, nødder, specialiteter, krydderier, øl, oplevelser, personlige hilsner og meget mere. Gaveæsker til vine er derfor et udmærket valg.

Hvis du har spørgsmål til de ovenævnte specifikke produkter (gavelæsker til vine) eller bare generelle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os her. Har du yderligere spørgsmål som du ikke synes, at kunne kan besvares på en e-mail, så er du altid velkommen til at ringe til os. 

Vægt0,25 kg
Størrelse

Lille: 15 x 15 x 5 cm., Mellem: 19,5 x 8 x 5 cm., Stor: 20 x 15 x 5 cm., XL: 25 x 19 x 5,5 cm., XXL: 33 x 22 x 7,5 cm.