Boblekuvert stor: 320×455

kr. 18,00kr. 160,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Boblekuvert stor

Boblekuvert stor: En stor boblekuvert er praktisk, når man skal sende skrøbelige genstande med posten. Kuverten er designet til at give ekstra beskyttelse til større eller mere omfangsrige genstande under transport. Vores store boblekuvert er lavet i en kombination af kraftigt papir og bobleplast, som giver den optimale beskyttelse mod stød og andre former for tryk under forsendelse.

Den store boblekuvert kan rumme en række forskellige genstande, fra små elektroniske enheder til større bøger, mapper eller endda flere dokumenter. Boblekuverten er let og nem at bruge, hvilket gør dem til et populært valg til både personlige og forretningsmæssige forsendelser.

Boblekuvert med bobleplast

Ud over den beskyttende egenskab er den store boblekuvert også et miljø venligt alternativ. De kan nemt transportere større genstande i stedet for sende det med en papkasse. Derfor kan en boblekuvert nemt være et godt alternativ. Samtidig kan boblekuverter også genbruges igen, så frem at kuverten er hel. Det er dog vigtigt at understrege, at den forseglede klæberige effekt formindskes efter første gang den anvendes. Den manglende klæberige effekt kan erstattes med et stykke tape, hvor boblekuverten efterfølgende nemt kan lukkes. Selve størrelsen på boblekuverten er: 320×455 mm. På grund af boblekuvertens rumlighed er den  indholdsmæssigt velegnet til større genstande såsom: Dokumenter, billeder, elektronik, gavekort m.m.

Information om boblekuvert stor

  • Størrelse: 320 x 445 mm.
  • Materiale: Kraftigt papir, bobleplast og klæbeeffekt.
  • Boblekuverten kan genavendes ved bl.a. at anvende tape, når den skal forsegles. Efter forsegling er boblekuverten klar til brug.
  • Let og anvendelig til post- og forsendelser.
  • Designet til at modstå stød og andre former for tryk under transport.

Har du spørgsmål til netop dette produkt eller generelt, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Dette kan du gøre ved at følge linket, hvor du kommer til kontaktsiden. Du kan også se vores kontakt information i bunden af hjemmesiden. 

 

stk.

1 stk., 5 stk., 10 stk.