Foderhus til små fugle

kr. 119,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Foderhus til små fugle

Foderhus til små fugle: Med et charmerende foderhus til små fugle fra Kurven.dk, kan du invitere naturens “klassiske musik” direkte ind i din have​. Dette foderbræt er designet til at være nemt at montere, rengøre og frem for alt sikre for fuglene, når de skal fodres. Omhyggeligt håndlavet hvor bl.a. birketræ komplementeret med et tag beklædt med ægte birkekviste. Hermed giver foderhuset eller foderbrættet et rustikt udseende, der smelter harmonisk sammen med sine omgivelser. Det indebærer heriblandt stabile og robuste materialer, som står imod vejr og vind. Samt strukturer der minimerer risikoen for, at større fugle skal finde vej til foderhuset. Derudover er overfladerne lette at rengøre, hvilket er essentielt for at forhindre spredning af sygdomme blandt små fugle.

Størrelse på foderhuset

Dette foderhus til små fugle, stammer direkte fra producenten, designet ud fra en håndværksmæssig kvalitet, hvor det praktiske møder det funktionelle. Med en praktisk firkantet form og kompakte mål på 14 x 14 cm., en højde på 18 cm. Hertil et baldakinspænd på 16×25 cm,  gør det ideelt til at hænge på altanen, terrassen eller i et træ. Leder man efter et større foderbræt eller fuglefoderhus, så kan man undersøge vores sortiment her på Kurven.dk. Selvom dette foderhus har et ganske kompakt og et flot design, så kan behovet selvfølgelig være større. søg derfor blot efter vores udvalg.

Når det kommer til dette foderhus og dens indbydende design med et metaløje til nem ophængning er perfekt til små fuglearter og tilbyder et sikkert sted for dem at fodre. Uanset årstiden vil dette foderhus være en smuk tilføjelse til dit udendørs rum. Samtidig sikre de naturlige materialer, at det bliver et varigt foderbræt i din haveindretning. Bemærk venligst, at da hvert foderhus er håndlavet, kan små variationer på op til +/- 1 cm forekomme, hvilket blot tilføjer det unikke af hvert stykke.

Information om: Foderhus til små fugle

  • Størrelse: 14, 18 x 25 cm.
  • Fremstillet af: Foderhuset er fremstillet af træ med tilhørende birketag.
  • Form: Praktisk firkantet form med skråt tag.
  • Velegnet til: Ophængning i haven hvor små fugle kan nyde godt af foderbrættet.
  • Let at rengøre: Foderbrættet er let at rengøre, når man blot kan tømme det. Hertil rengøre det med en let fugtig klud.