Mønster fletkurv

Original price was: kr. 270,00.Current price is: kr. 220,00. Inkl. moms

Beskrivelse

Mønster fletkurv med hank

En flot mønster fletkurv med hank. Denne flettet kurv kan let opbevare, transportere og indeholde personlige ejendele. Mulighederne er mange, når det kommer til stykket. Det personlige behov for opbevaring af eksempelvis strikketøj, tæpper og andre ting kan let lade sig gøre med kurven ved hånden. Med et flot dekorativt mønster kan kurven let placeres i stuen, hvor tæpper, strikketøj, blade kan placeres deri. Hermed er kurven let tilgængelig, når der er behov for det. Samtidig gør den flotte lyse fletkurv hank det let at transportere indholdet af kurven rundt. Eksempelvis kan den også anvendes til skovture, picnic, udflugter m.m.

Størrelsen på kurven

Selve størrelse på den flettet kurv er: 38 cm. i længden, 25 cm. i bredden og 23 cm. i højden – 44 cm. med håndtag i højden. Størrelsen gør, at kurven let kan rumme diverse genstande. Derfor er den ideel til både indendørs og udendørs brug, og dens lette vægt gør det nemt at flytte den fra rum til rum eller medbringe den den på eventyr. Medbring derfor dine yndlings produkter med. Lige alt fra champagne til skovturen, strikketøj, tæpper, glas osv. Hermed kan skovturen eller udflugten let blive en succes, når transporten og opbevaringen sker med denne mønster fletkurv med hank.

Gør hverdagen lidt lettere og en anelse mere stilfuld med denne fletkurv hank. Det er den ideelle gave til forkælelse af sig selv eller en man holder af. Den lyse varme farve som kurven indehaver gør, at den let kan placeres og anvendes til enhver lejlighed. Tilslut dig den lette opbevaringsløsning med en flot flettet kurv og skab en funktionel tilværelse, når strikketøjet eller de varme tæpper skal findes frem. Med denne kurv kan du let finde frem til dine yndlingsting, som strikketøj eller et varmt tæppe, og samtidig nyde den hygge og atmosfære, den tilføjet til dit hjem.

Vægt2 kg
Størrelse38 × 25 × 23 cm