Frugtkurv

kr. 129,00 Inkl. moms

Ikke på lager

Beskrivelse

Frugtkurv: En tankevækkende kurv med frugter og diverse lækkerier er en vidunderlig gave til enhver lejlighed, uanset om du siger tak, fejrer en fødselsdag, til en hyggelig aften med venner/familie, en milepæl eller bare fordi du tænker på nogen. Glæd dig selv eller frugtelskerne i dit liv med en pæn frugtkurv. Denne fine og funktionelle frugtkurv egner sig ideelt til opbevaring af bl.a. frugt og grøntsager. Kurven er meget robust og kan holde op til flere kg. frugt/grøntsager. Kurven er fremstillet i hvid pileflet, med et tilhørende plastikunderlag, som gør den ideel til opbevaring af fødevarer såsom frugter. Vi anbefaler, at du placerer samt opbevarer din frugt, således at det undgår direkte sollys. Hermed kan man sikre sig, at frugten forbliver frisk.

For at gøre din frugtkurv/gavekurv endnu mere speciel, kan du prøve at tilføje en af vores ølkasser som gave hertil, eller sammensætte frugtkurven med en af vores gaveæsker. Uanset hvilken kombination du vælger, vil det være en gave at huske.

Rengøring af frugtkurv

Tør om nødvendighed af med en fugtig klud, eller støvsug med en ultra blød børste. Du kan også anvende en blød svamp, som skylles i rindende vand. Kurven må ikke vases i opvaskebaljen. Vi anbefaler, at du ikke anvender hårde svampe/børster og aggressive rengøringsmidler. Efter rengøringen af frugtkurven, skal man lade den tørre i godt i fri luft. Husk, at du ikke må efterlade kurven udenfor i længere tid, hvis det er regnvejr. Undgå også  gerne langvarig udsættelse for direkte sollys. Dette er en kurv, som alle vil sætte pris på.

Information:

  • Kurven findes i en størrelse: Mellem: 40 cm.
  • Undgå et længere ophold uden for med frugtkurven.
  • Passer til ethvert hjem.
  • Kan indehave til flere kg. frugt.
  • Frugtkurven indeholder ikke frugt.

Hvis du har spørgsmål angående vores frugtkurv, eller generelle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. 

Vægt1 kg
Størrelse35 × 22 × 45 cm
Brand

Størrelse

Stor