Kurvesæt flet 4 stk.

kr. 349,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Kurvesæt i flet

Flet kurve: Et kurvesæt bestående af fire flettet kurve. Alle de fire kurve er fremstillet af lys pil, som håndværksmæssigt er blevet flettet stramt. Vævningen af pilen skaber et smukt mønster som omkranser hele kurven. Fra håndtaget og ned til bunden. Processen gør, at kurvene er holdbar samt stabile. Idet de fleksible grene eller pil, som anvendes er simpelthen i stand til at modstå meget slid. Kurvene bruges også ofte i udendørs omgivelser, da de i en stor grad er modstandsdygtige over for vind og vejr. Dette gør dem velegnet til flere forskellige formål. Et kurvesæt anvendes ofte til dekorative eller praktiske formål, såsom opbevaring af genstande, transport af madvarer, ejendele og udsmykning.

Opbevaringskurv flet

Opbevaringskurv flet: Flet kurve kan sagtens anvendes som en opbevaringskurv. Med dette kurvesæt får man hele fire fantastiske kurve, som kan anvendes og benyttes til flere forskellige formål i hjemmet, naturen eller på farten. Det er oplagt at medbringe én af kurvene, når der skal handles ind eller på de sene aftentimer, hvor man kan placere sit garn. Valgmulighederne er mange. Ikke mindst fordi, at den lyse pil sikre, at kurven kan placeres flere forskellige steder i hjemmet uden, at den oprindeligt bryder med de indrettede linjer i hjemmet. Dette skyldes, at de fleste skandinaviske hjem, består af mange flotte og lyse farver, hvilket ikke kun afspejles i kurvesættet, men også generelt.

Runde kurve

Vores flet kurve er runde, hvilket også gør dem alsidige til flere formål. En dekorativ form som nærmest passer ind i ethvert skandinavisk hjem. Ikke mindst på grund af den lyse farve som pilen indehaver. De runde kurve er dog meget praktisk anlagte og kan benyttes til mange formål. En rund kurv sikre ikke kun alsidighed, men også komfort. Det kan være rart at have mindre runde kurve, når man skal transportere flere ting. Dette kan nemlig være besværligt i eksempelvis en stor svampekurv.

 

Vægt2,1 kg
Brand

Størrelse

Lille, Mellem, Stor, X-stor