Stor vasketøjskurv – rund

kr. 399,00 Inkl. moms

Ikke på lager

Beskrivelse

Vasketøjskurv rund

Vasketøjskurv rund: Når pladsmanglen begynder at blive trang, når der skal vaskes tøj, så kan det være rart med en stor vasketøjskurv. Specielt har denne runde vasketøjskurv rig mulighed for opbevaring af snavset tøj. Dette skyldes ikke mindst på grund af dens kompakte størrelse: 56 cm. (H) X 36 cm. / 45 cm. (B). “Vasketøjskurv rund”s unikke design tillader den at passe ind på store såvel som små badeværelser, soveværelser, bryggers og meget mere. Samtidig kan den flettet vasketøjskurv en betydelig mængde af tøj, hvilket gør den ideel til både: Lejligheder, huset, sommerhuset osv. Fremstillet af holdbart pileflet sikrer vasketøjskurven, at den kan stå imod dagligt brug, og dens flotte design gør, at den ikke kun er praktisk i hverdagen. Men også tilpasset i dens moderne udseende.

Flettet vasketøjskurv

En flettet vasketøjskurv er nærmest altid en fordel at have i sit hjem. Det særlige ved denne kurv er dens flettede struktur, som muliggør fri luftcirkulation. Dette sikrer, at tøjet – hvad enten det er rent eller snavset – forbliver friskt og undgår skader fra fugtighed. Denne luftige kvalitet er især nyttig for at forhindre lugt og skimmel i at udvikle sig i snavset tøj, samtidig med at det holder det rene tøj friskt . “Vasketøjskurv rund”s design medvirker hertil, at tøjet forbliver friskt. Dette er uanset om det venter på at blive vasket eller er nyvasket, og klar til at blive lagt på plads.

Information om: Vasketøjskurv rund

  • Størrelse: Den flettet vasketøjskurv måler: 56 cm. i højden, 36 cm. i bunden, og 45 cm. i toppen.
  • Design: Kurven er udført i pileflet, som giver mulighed for luftcirkulation. Hvortil det cylinderformede udtryk gør, at den nærmest kan passe ind i ethvert rum i huset.
  • Let at håndtere: Vasketøjskurven er ikke mindst på grund af fletningerne let at håndtere. Pileflet er forholdsvis let i vægt, hvilket gør transporten til vasketøjsmaskinen eller stativet lettere. Samtidig har kurven også et håndgribeligt låg, som let kan løftes af.

Hvis du er på udkig efter flere muligheder og ønsker at udforske et bredere udvalg af flettede vasketøjskurve, så klik her: Udforsk vores  flettede vasketøjskurve og vasketøjsposer. I vores samling finder du et bredt udvalg af kurve, der ikke kun kan skille sig ud med deres unikke design. Men også har det praktiske design, som efterspørges i en travl hverdag.

Vægt4 kg
Størrelse36 × 45 × 56 cm