Stor picnickurv i flet

kr. 375,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Stor picnickurv i flet

Picnickurv i flet: Bliv klar til den nye picnic-sæson med en flettet picnickurv. Kurven kan nemt indeholde alle de elementer som en skovtur, strandtur eller et udflugtsmål skal bruge. Rumlighed er jo næsten afgørende, når man skal finde en kurv til en udflugt. Størrelsen gør, at man kan medbringe de forskellige genstande, der nærmest er obligatoriske, når man skal på en picnictur. En udflugt kan gøre underværker og mad smager nok også bedre, når den nydes på en rigtig picnic. Den flotte picnickurv i flet kan helt sikkert skabe nye oplevelser og gode minder. Kurven er nemlig fremstillet i flettet naturlig pil, som ikke kun er holdbart, men også komfortabelt. Håndtagene er flettet let håndgribelige, som sikre et fast greb. Det gør kurven lettere at transportere og håndtere. Du kan også finde en mindre picnickurv her.

Picnickurv take away

Picnickurv take away: En flettet picnickurv er nem måde at lave sit “eget take away”, når man skal på sine udflugtsmål i naturlige omgivelser. Picnickurven kan nemlig nemt medbringes overalt. Den er håndgribelig, håndterlig og komfortabel i enhver situation og til ethvert formål også som take away. Tag kurven med ud på gode oplevelser, få pakket tallerkner, krus, knive, gafler og ikke mindst maden. Dens rumlighed skaber nemlig plads til, at der kan være flere med på turen. En rigtig picnic kurv i flet til fire personer og opefter. En picnickurv kan sagtens anvendes til svampejagt, men du kan bedst benytte en svampekurv. Dette skyldes, at kurven skal sikre gode forhold til svampene, der helst ikke skal være lukket inde.

Information om: Stor picnickurv i flet
  • Størrelse: 43 x 27 x 20 cm. Picnickurven i flet har en god rumlighed, som passer til fire personer og opefter.
  • Kurven kan medbringes til flere forskellige udflugtsmål eksempelvis: Stranden, skovtur, legepladser og andre udflugtsmål.
  • Vores kurv er håndterlig, komfortabel og let håndgribelig.
  • Fremstillet i pil og håndflettet, hvilket gør at kurven kan afvige i størrelsen. Dette er kun ganske få mm.
  • Farve: Naturlig pil, hvor farverne lys og brun pil har en tydelig sammenhæng.

 

Vægt1,1 kg
Størrelse43 × 27 × 20 cm