Rund svampekurv flet

kr. 270,00 Inkl. moms

Beskrivelse

svampekurv

Svampekurv flet: Gå på svampejagt i naturen med en flot svampekurv. Kurven har en bred diameter, hvilket gør den fantastisk god til svampejagt. Samtidig har kurven et sammenflettet håndtag, som bl.a. skaber stabilitet, holdbarhed og et godt greb om kurven. Rumlighed er vigtigt, når det kommer til indsamling af svampe, når man er på den famøse svampejagt. Den store kurv har en diameter på 30 cm. som skaber kapacitet til at indeholde flere forskellige svampe. Vores runde og lille svampekurv har en diameter på ca. 25 cm. Denne svampekurv har ikke et låg. Dette skyldes, at luften skal kunne cirkulere rundt om svampene og derved holde dem friske. Svampene som er blevet indsamlet, skal derfor ikke pakkes i poser eller blive mast. En svampekurv er af bl.a. disse grunde oplagt mulighed, når man skal på svampejagt.

Rund Svampekurv flet

Vores flettede svampekurve kurve kan også bruges til at vise svampe eller indeholde andre madvarer, når man er på markeder, indkøb eller shopping. Svampekurvene findes  i forskellige størrelser og former, nogle har håndtag, så de er nemme at bære, og er udført efter en flette teknik for at beskytte svampene mod vejr og vind. Du kan undersøge vores lille svampekurv her, som også kan anvendes til naturoplevelser, udflugter eller svampejagt. Skal man på en picnictur, så anbefales det at anvende en rigtig picnickurv eller en større kurv, som har den rigtige volumen til formålet.

Information om svampekurven

  • Størrelse: Stor svampekurv: Diameter 30 cm., højde på selve kurven 21 cm., højde optil hanken 35 cm. Lille svampekurv: Diameter 22 cm. med en tilhørende højde på ca. 16 cm. 
  • Farve:  Fremstillet i lys pil, som giver den et naturligt skandinavisk udseende.
  • Materiale: Udført i pilefelt, hvilker skaber en solid konstruktion.
  • Formål: Svampekurv flet kan også anvendes til indkøb, shopping og udflugter

Find svampe

Find svampe i skoven: Det kan virke uoverskueligt at finde svampe i skoven, men vi har samlet en lille guide til, hvordan du finder svampe:

  • Find de rigtige svampe: De forskellige typer svampe vokser selvfølgelig i forskellige miljøer, såsom i fugtige, skyggefulde områder eller i åbne, solrige områder. Det at vide, hvilken type svamp man leder efter, hjælper en til at bestemme, hvor man skal søge. Miljøstyrelsen har lavet en lille guide til, hvor de forskellige svampe kan findes.
  • svampesæsonen: Nogle svampe vokser nemlig kun i bestemte sæsoner, så det er vigtigt at vide, hvornår de specifikke svampe, du leder efter, er i sæson.
  • Lær af bøger og internettet: Mange bøger og onlineressourcer er tilgængelige, som giver information om svampe-identifikation. Hvor og hvornår man kan finde svampe, og hvordan man sikkert samler og forbereder dem til det helt store måltid.

 

Vægt1,1 kg
Størrelse30 × 30 × 16 cm
Størrelse

Lille 22 (Ø) x 16 (H), Stor 30 (Ø) x 21 (H).