Gavepapir store ruller

Gavepapir store ruller

Uanset om du leder efter gavepapir til børn eller til voksne, så har vi det, du har brug for. Du finder vores gavepapir til enhver lejlighed, inklusive jul, fødselsdage, jubilæer, bryllupper og meget mere. Med gavepapir i store ruller kan du pakke lige så mange gaver ind, som du vil, med vores fantastiske sortiment. Og glem ikke at, du kan kombinere det med bånd, sløjfer og andet tilbehør.

Hvis du læser dette som erhvervskunde, så kan du se vores erhvervs hjemmeside lige her: www.mppas.dk 

Når man skal anvende gavepapir i store ruller, er det tit forbundet med de mange højtider og lejligheder som for eksempel: Fødselsdage, venindegaver, værtsgaver, julegaver. Ligesom mange andre juleskikke opstod faktisk selve udvekslingen af gave i nogle af de gamle, hedenske festligheder. De omstændige romerske højtider i blandt andet Satumalia var fejringer af høsten, og vintersolhverv omfattede gave af mindre vilkårlige figurer, mad, smykker og det eftertragtet stearinlys. Det romerske nytår bød også på gaver i sin form af slik, kager, honning, og frugt, fordi de søde gaver forudsagde et sødt, men også et godt nytår.

Almindeligt gavepapir store ruller:

Design for Kurven.dk er nøglen til iøjenfaldende gavepapir, som vil frembringe det bedste ud fra gaven. Størrelsen på vores gavepapir er: 55 x 200 cm., hvilket svarer til, at gavepapiret er i store ruller. Se gerne vores nedenstående alm. gavepapir: 

Gavepapir med roser. 

(Pris: 699 kr.)

Dette gavepapir kan anvendes til ethvert formål og lejlighed. Dens flotte design af roser karakteriserer en bemærkelsesværdig gave. Gavepapiret har den fordel, at den typisk kan anvendes som eksempelvis værtindegave, lejlighedsgave og fødselsdagsgave. Størrelsen på gavepapiret er 55 x 200 cm., hvilket svarer til, at gavepapiret forekommer i en stor rulle. 

Gavepapir med blomster 

Gavepapir blomster stor rulle

(Pris: 699 kr.)

Dette design kan ligeledes anvendes til forskellige formål, men man er ikke i tvivl om, at modtageren af gaven muligvis er feminin. De flotte blomster understreger den barmhjertige tanke som man ønsker, at modtageren skal have. Gavepapiret kan eksempelvis anvendes som værtindegave, lejlighedsgave og fødselsdagsgave. I forhold til størrelsen på gavepapiret: 55 x 200 cm., dette er en gavepapir i store ruller. 

Gavepapir med prikker 

Gavepapir i store ruller - med prikker

(Pris: 699 kr. )

Mønstrede prikker på gavepapiret fremstiller et klassisk udseende indenfor gaveartikler. Det nærmest traditionelle gavepapir kan anvendes til flere forskellige begivenheder for eksempelvis: Jul, advents gave, fødselsdagsgave m.m. Størrelsen på gavepapiret er 55 x 200 cm. hvilket betyder, at gavepapiret forekommer i en stor rulle. 

Gavepapir med striber 

Gavepapir store ruller, gavepapir med striber

(Pris: 699 kr.)

Nyt og moderne er ordene, når man stifter bekendtskab med striberne på vores gavepapir. Designet på indpakningspapiret fremstår tydeligt og klart i nogle friske stribede farver, hvilket er med til at underbygge moderniteten i papiret. Det stribede gavepapir kan bedst anvendes til fødselsdage, børnefødselsdage, barnedåb, bryllup eller lignede. Angående størrelsen forekommer den i: 55 x 200 cm. 

Gavepapir med avisartikler

Gavepapir med avisartikler, gavepapir store ruller

(Pris: 699 kr.)

Har du læst de sidste nyheder? Med dette design kan man i hvert fald. Gavepapiret forekommer med flere forskellige avisartikler med overskrifter angående nogle af historiens mest bemærkelsesværdige begivenheder. Indpakningspapiret er et anderledes design, men det er bestemt ikke en ulempe, fordi det skiller sig tydeligt ud. 

Gavepapir med cirkler 

Gavepapir i store ruller/med cirkler

(Pris: 699 kr.)

Cirklen kendetegner typisk: Ro, harmoni og evighed. Designet er derfor meget klassisk indenfor almindeligt gavepapir, og egner sig derfor til flere forskellige lejligheder blandt andet: fødselsdage, firmagave, værtindegave m.m. Det enkle gavepapir med cirkler har derfor mange fordele. 

Julegavepapir i store ruller 

December er en vigtig måned for mange mennesker, især for den kærlighed og hengivenhed, der er angiveligt ved at give tankevækkende gave til deres kære. Uanset om du har store ting til familiemedlemmer eller små pakker til venner, så skal man man have julegavepapir til at “pakke alle ind”. Derfor kan vi nu introducerer gavepapir i store ruller.

For hvis du foretrækker noget klassisk eller nytænkende til dine gave, så fører kurven.dk en række mønstrede og tematiske juleindpakningspapir. Tjek gerne de nedenstående muligheder ud: 

Julegavepapir med snefnug 

Julegavepapir med snefnug store ruller

(Pris: 499 kr.)

“Sneflokke kommer vrimlende” tænker man straks, når man ser på gavepapirets design. Dette gavepapir er velegnet til december måned, hvor juletravlheden har gjort sit indtog. Med indpakningspapiret kan du let og elegant pakke dine julegaver ind i rigtig julegavepapir. .I forhold til størrelsen på gavepapiret: 55 x 200 cm., hvilket  er en gavepapir i store ruller. 

Juletræer 

Gavepapir store ruller træer

(Pris: 499 kr.)

Når man ser et juletræ, tænker mange på teksten: “Juletræet med sin pynt. Venter på vi får begyndt.”. Når juletræet er blevet pyntet, kan julegaverne placeres under juletræet. Vores julegavepapir med juletræer er nok den allermest klassiske form for indpakning til juleaften. Dette design gør heller ikke nogen undtagelser. Her er de hvide juletræer placeret på en sort klassisk baggrund, hvilket får designet af juletræerne til at fremhæve sig. 

Julemænd i biler 

Gavepapir store ruller, julegavepapir med julemænd

(Pris: 499 kr.)

På vores julegavepapir ankommer Julemanden bilen. Dette moderne design karakteriserer en bemærkelsesværdig gave under juletræet. Her er detaljerne sjove og skønne, når julemanden, der er på vej ud mister nogle af sine pakker. Julegave Papiret kan anvendes primært til juleaften, men også til: adventsgave, firmagave og værtindegave i december. Størrelsen på gavepapiret er: 55 x 200 cm. 

 Små juletræer 

Julegavepapir med små juletræer

(Pris: 499 kr.)

Gavepapiret med de små juletræer er enkelt og elegant design, som tilpasser sig enhver gave-lejlighed i december måned. Indpakningspapiret er blevet designet ud fra at tilpasse enhver julegave, således at det nogenlunde neutrale indpakningspapir tilpasser sig gave. Størrelsen på gavepapiret er: 55 x 200 cm. 

Husk, at du også kan købe gavebånd. Klik her

Råmaterialet

Rejsen for gavepapirets råmateriale begynder med papir, som fremstilles på fabrikker velegnet til formålet. Gavepapir er normalt lavet af træer, som er klassificeret som nåletræer; til gavepapir er papirmassen blevet bleget. Hertil tilføjes blæk, som er lavet af naturlige og syntetiske farvestoffer. Vægten på at blandt andet at beskytte miljøet ved at bruge genanvendeligt papir er blevet mærket af både papir- og blæk industrien, som vælger blegemiddel og pigmenter, der let kan genanvendes.  De færdige overflader på visse indpakningspapirer, som for eksempelvis folie, præges faktisk på papiret under tryknings processen. 

Fremstillingsprocessen – Sådan fremstiller man gavepapir (Omskriv)

  1. Papir, blæk og andre elementer i designlinjen købes fra de omstændige papir- og blæk leverandører. Disse materialer modtages og opbevares i producentens trykkeri. 
  2. En computerfil med det digitaliserede kunstværk, som skal tilføjes til gavepapiret, placeres i den pågældende maskine, der indgraverer billeder på en trykcylinder. Den angivne trykcylinder inspiceres omhyggeligt og monteres på en trykpresse.
  3. Processerne kræver blæk, som er unikt for hver proces. Gaveindpaknings producenterne har avanceret printudstyr, der kan påføre op til seks forskellige farver samtidigt og tilføje specielle finish som folie, glimtende effekter, julefarver osv. 
  4. Efterhånden som papiret kommer ud af pressen, rulles det på store ruller og overføres til typisk en anden del af fabrikken. Maskiner skærer og pakker papiret i meget mindre ruller til salg eller formater det til gavepapir i store ruller. 
  5. Nu pakkes og forsegles forsendelsen og sendes til kort-butikker, engrosvirksomheder, stormagasiner, supermarkeder og andre detail-forretninger. 

Kvalitetskontrol 

Fremstillingen af gavepapir kan være design krævende, hvilket afspejles i vores produkter. Derfor vægter vi også kvalitet meget højt, når vi udvælger gavepapir til de forskellige lejligheder og arrangementer. Derudover er kvalitetskontrollen en del af vores gennemgangs- og godkendelsesproces i selve udvælgelsen. 

Kort Information 

Der forekommer mange forskellige varianter af indpakningspapir, der er fremstillet specifikt til de typer produkter, de er beregnet til at pakke ind. For eksempel fremstilles gavepapir i store ruller af blandt andet: Polyethylen, polypropylen og laminater, som kan kombineres. Selvom de tre ord kan virke fremmed for dig, så er de alle i spil i vores travle hverdag. Alle tre begreber er nemlig varianter af plastik, der anvendes til vidt forskellige formål. Hertil også som gavepapir i store ruller.

Traditionen 

Selve formålet og traditionen med at give gaver til hinanden ved juletid er tæt forbundet med gaver af guld, røgelse og myrra, som blev overrakt til til Kristusbarnet af de tre vise mænd. I forbindelse med kristendommens indtog i den europæiske middelalder, blev gavegivningen en populær skik i forbindelse med julen, og selve kirkens egen afsky for konceptet i det aller væsentlige overvældet af den enorme populære praksis. En hel række af gavegivere fulgte i fodsporene på de vise mænd. Sankt Nikolaus, der primært kendetegnes som julemanden er et af de bedste eksempler, men flere lande har deres egen traditionelle “gavegiver”.  I italien har man Befana, Rusland har både den hvidklædtepige Koyada og den gamle Babushka (Bedstemor), og i Skandinavien har vi faktisk også nisserne som gavegivere. 

I slutningen af 1800-tallet i England opstod Boxing Day, som også kan være kendetegnet som en gave-dag; denne dag efter jul var nemlig både en kirkelig helligdag, men også en dag, hvor man gav almisse til de fattige, og hvor familier gav gaver til deres tjenestefolk samt håndværkere. 

Historien om julekort

Englænderne gav ikke kun gaver til hinanden, tjenestefolkene og de fattige, men også julekort. Med julekort kunne venner/familier udtrykke lykønskninger eller følelser uden at bruge en masse penge. Det allerførste julekort blev designet af John Calcott Horsley i 1843 på en bestilling fra Sir. Henry Cole, en forretningsmand, der faktisk var kommet bagud med at skrive sine utallige julehilsner. Før dette trykte julekort havde folk fint dekanteret deres egne visitkort med stumper af forskellig farvet papir. Udviklingen af julekortet tog fart i trykkeribranchen og med forbedringer inden for postvæsenet samt skabelsen af frimærker fik julekortet hurtig sin popularitet. 

Den korte historie om gavepapir

Kunsten at kunne designe et traditionelt julekort førte udviklingen af det kunstneriske gavepapir. Igen var englænderne først til at skabe gavepapiret. Englænderne ideudviklede lynhurtigt det dekorative julegavepapir, hvor illustrationer af eksempelvis engle, kristtorn grene, snefnug prægede gavepapiret. Ofte matchede gaveindpaknings papirerne selve julekortet i designet, og den forening af de to produkter har været sammenbundet til den dag i dag. Udviklingen tog for alvor fart i slutningen af 1800-tallet, hvor man nu kunne trykke endeløse ark af kvalitets indpakningspapir, som var holdbart nok til indpakning. Det resulterede sidenhen i gavepapir i store ruller. 

1920´erne og frem

For i USA udvidede de amerikanske virksomheder indenfor gaveartikler sig hurtig i 1920´erne, fordi man havde adopteret ideen fra England om at lave dekorativt gavepapir. Muligheden for at udvinde gavepapir på et bedre økonomisk plan muliggjorde, at mange virksomheder kunne trykke gavepapir i store ruller, hvilket hjalp mange forbrugere i verdenen. Dette skyldes, at man nu ikke udelukkende skulle købe gavepapir i små mængder, men man kunne direkte købe gavepapir i store ruller. Fordelen blev, at man slap for de mindre stykker og, at man lettere kunne effektivisere sit behov samt at udnytte det bedst muligt. 

Snart blev gavepapiret også ledsaget af gavekort, og i 1980’erne blev gaveposer introduceret for forbrugeren. Gaveposerne kom i en lang række forskellige størrelser og former, og trenden er stadig eksisterende i dag, hvilket afspejles i den klimabelastning som gavepapir kan give.  

Litteratur: 

Patrick Regan – Hallmark: A Century of Giving. Andrews McMeel Publishing

Tsien, Tsuen-Hsuin (1985). Paper and Printing. Joseph Needham, Science and Civilisation in China, Chemistry and Chemical Technology. 5 part 1. Cambridge University Press. s. 38. 

https://www.npr.org/2017/12/23/573217009/the-history-of-gift-wrap?t=1635797563973

Weise, Elizabeth. “Bows, glitter, ribbon are not recyclable. Here’s how to recycle your Christmas wrapping paper”. USA Today. Gannett Satellite Information Networks, LLC. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *