Hvad kan man bruge kaffesække til?

Kaffesække

At købe kaffesække er angiveligt den bedste måde at erhverve fantastisk kvalitetskaffe. Disse kaffesække virker dog alligevel ret ubrugelige, når man først har anvendt kaffebønnerne i dem. Der findes faktisk mange genbrugelige anvendelsesmuligheder for kaffesække, efter de har været brugt til at opbevare kaffen. Med det i tankerne har Kurven.dk et par tips og ideer, du kan bruge kaffesækkene til. 

Kaffesæk
Kaffesækken kan anvendes til flere formål

(Pris: 40 kr. )

Som indramning

Dette er en god idé, fordi kaffesække faktisk kan indrammes, og du kan sætte alle mulige personlige ting fast til sækken. Det betyder, at du også kan fastsætte, et billede af dine kære og så videre. Du kan endda tilføje en pose fra en anden kaffesæk til at opbevare post og vigtige ting.

Forklæde

Kaffesække kan også genanvendes som et forklæde. Dette er et fantastisk gør-det-selv-projekt, og det involverer nok lidt arbejde. Men det giver helt sikkert et fantastisk resultat, og det ser også fremragende ud, hvilket er det, der betyder mest.

Opbevaring

Du kan faktisk opbevare alt muligt inde i en kaffesæk. Det er naturligvis meget nyttigt, da du kan få mest muligt ud af sækken, og opbevare hvad du vil uden at bekymre dig om, at det ikke er stilfuldt. For en kaffesæk giver et effektfuld retro udseende i dit hjem. Opbevaringen i kaffesækken hjælper derfor ret meget, og potentielt kan være meget gavmildt. Hvis du ikke er interesseret i at have en kaffesæk som opbevaring, så kan du også anvende en kurv. Klik her. 

Ophæng

Hvis du vil have mere rustik design og samtidig fremvise, at du er en inkarneret kaffe-elsker så, kan du bruge kaffesækkene til ophæng i dit eget hjem. De bringer et rustikt look og en stor visuel appel, hvilket er den helt rigtige tilgang i mange tilfælde. Du kan også have disse sække hængende i køkkenet, eller du kan bruge dem til at give din garage et lækkert udseende.

Brug kaffesækken som et tæppe 

Kaffesække-tæpper kan være et meget godt valg, hvis man elsker at udfordrer sig selv inden for det kreative felt. Sækkene kan nemt omsys til nogle lækre retro tæpper, som kan give et anderledes billede af din stue. Du kan også anvende kaffesækkene til andre formål bl.a. hvis du har en gammel kuffert, kan du skabe en fantastisk æstetik, ved at give den et nyt liv. Du kan også skære dele af kaffesækken og ramme dem ind eller bruge dem som dekorative stykker sammen med andre ting. 

Ompolstring af en kaffesække

At ompolstre noget af en kaffesæk til din skammel kan faktisk være en fabelagtig ide. Som tiden går, kan ældre møbler ende med at blive let beskadiget, så er det en god idé  at kunne polstre dem igen. At genbruge din kaffesæk til dette er en meget god mulighed, da den er omkring 55 x 100 cm, så du har netop masser af materiale til at arbejde med. 

Lav en pung 

Hvis du er den kreative type, og du elsker at lave noget gør-det-selv-arbejde, så kan det være en rigtig god ide at lave en pung. Ikke alene er det meget sjovt at skabe noget selv. Det  giver faktisk også nogle gode resultater, og det ser fantastisk ud. 

Pudebetræk 

Et pudebetræk lavet af kaffesække kan lyde lidt skørt, og det er bestemt noget, du normalt ikke ser nogen steder. Men kaffesække egner sig faktisk godt til at være pudebetræk til pyntepuder, fordi sækkene er medvirkende til at skabe et nostalgisk udseende. Størrelsen på vores kaffesække giver masser af værdi, og den bringer nogle utrolige resultater frem. Alt du faktisk skal gøre er at benytte muligheden og prøve den. 

Som du kan se, kan vores kaffesække bruges til en række forskellige ting, og kan nemt placeres i din hverdag. Uanset om det er til opbevaring, dekoration eller endda noget, du bruger hver dag, er det sikkert at sige, at en kaffesæk har mange flere anvendelses muligheder end bare at opbevare kaffe deri. Prøv gerne disse ideer, og du er altid velkommen til at sende dine resultater til os.

Hvis du er erhvervsdrivende, så er du velkommen til at besøge vores erhvervs hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *