Opbevaringskurve de smarte løsninger, du har brug for til ethvert rum

Opbevaringskurve de smarte løsninger, du har brug for til ethvert rum

En kurv til alt.

Vi kender det godt. Det at skulle sortere og organisere vores utallige ejendele. Man bliver derfor altid glad, at når man endelig får organiseret tingene i en konkret rækkefølge eller orden. Men når man først endelig har skåret alle de personlige ejendele ned til dem, du virkelig værdsætter og har brug for, hvordan kan man så igen sikre, at det ikke ligefrem begynder igen at hobe sig op.

Ultra kort sagt, du har brug for en optimal opbevaringsløsning for at holde alle dine betydningsfulde genstande på sin retmæssige plads. Løsningen kan hurtig være at tilføje et par livlige firkantede kurve lavet af eksempelvis flet, søgræs eller halm. Opbevaringskurvene er gode til at tilfører farve og tekstur i dit rum, mens du nemt og elegant kan afholde dine mindre attraktive ejendele ude af syne.

Vores Opbevaringskurve er uendeligt alsidige og kan genbruges til stort set alt, hvad du kan lide. Vi har samlet nogle af de mest eftertragtede varianter og favoritter. Fordi vi vil, hvad hver enkelte kurv kan i hvert rum i huset.

Opbevaringskurv til soveværelset og opholdsstuen

Der er altid petitesser af genstande og ting i disse to rum. Det kan nærmest vælte ud af skuffer og tilstoppede bogreoler, så snart man åbner den eller tager noget ned fra hylden. Man kan nemt “afstresse” opholdsrummene ved i stedet at placere de omstændige genstande i en opbevaringskurv.

Hvis man gemmer sine ekstra smykker, magasiner, dvd’er og alle de forskellige kabler i opbevaringskurve, som man ikke er lige nået til at sortere endnu, får man hurtigt et straks klarere og faktisk også et mere roligt opholdsrum, som man personligt er klar til at slappe af i. En opbevaringskurv er nem at placere i sit soveværelse og fylder ikke specielt meget. Når kurven først er blevet placeret på reolen eller på i et garderobeskab. Det kan anbefales at samle de forskellige genstande i kurven, for at præsentere et rum, som hviler i sig selv.

Opbevaringskurv til opbevaring

(Pris: 75 kr.)

Denne firkantede opbevaringskurv er nem at tilføje til sit hjem, hvilket også afspejles i den nærmest neutrale farve. Denne kurv er derfor ganske enkelt fleksibel, og passer ind i de fleste danske hjem. Størrelsen for kurven er: 50 x 35 x 12 cm.

Opbevaringskurv til stuen

Når efteråret og vinteren nærmer sig, opstår muligheden for at rykke tættere sammen som familie. Problemet kan dog være ildevarslende, når ens blik falder hen på brændeovnen, hvor dit brænde nærmest hober sig op, og er opstillet uorganiseret. Det vil irritere dit blik, men løsningen er faktisk simpel. Med en brændekurv kan man let organisere sit brænde.

(Pris 150 – 200 kr.)

Brændekurven/opbevaringskurven er fremstillet af pil og fremkommer i en lys brun nuance, som nemt kan tilpasse sig i et dansk hjem. Den fremkommer i to forskellige størrelser en lille og en stor. Den lille kurv kan nemt anvendes til at mindre behov for at opbevare brænde, mens den større kurv anbefales til et dagligt forbrug af brændeovnen. Brændekurvene er udelukkende til opbevaring af brænde, men kan i enkelte tilfælde transportere optændingsbrænde så længe, at kurven ikke bliver overfyldt.

Opbevaringskurv til køkkenet

Et køkken kan man nemt argumentere for, at der bare aldrig rigtig er nok lagerplads. Specielt kan madlavningen forekomme kaotisk fordi man har placeret sine ingredienser rundt omkring i køkkenet. Opbevaringskurve er godt bud her – kurvene kan nemt bruges til at opbevare frisk frugt og grønt, brød, olie og krydderier pænt, i stedet for at diverse genstande er placeret spredt i køkkenet. Hvis man er så heldig at være i besiddelse af et godt spisekammer, vil det opbevaringskurvene medhjælpe til at, dine forskellige madtyper forbliver i separate kurve i dette rum.

Opvevaringskurv
Stor opbevaringskurv/firkantet kurv

(Pris: 120 kr.)

Til frugt

Frugt er en essentiel del af hverdagen samt vores kost. Det har vi efterhånden hørt mange eksperter udtale sig om. Alligevel kan man opleve, at man ikke får spist nok frugt. For frugt burde faktisk have en betydningsfuld position i vores hjem. Frugt skal for mange menneskers vedkommende være nemt og tilgængeligt. Det skal for nogle betragtes som et hurtig mellemmåltid, før man er på vej ud af døren. Derfor er det også vigtigt at kunne placere frugt et sted, der er let og tilgængeligt for husets beboere. En frugtkurv kan være løsningen på tilgængeligheden. Frugtkurven/opbevaringskurven er med til at sikre, at frugten altid har en fast og konkret placering i hjemmet, således at man ikke personligt skal lede længe efter den, når man er lige på vej ud.

Frugtkurven er god til at opbevare frugt. Den kan også anvendes i efterårets løb til at indsamle og opbevare blandt andet æbler. Man kan derfor godt argumentere for, at en frugtkurv er nem og tilgængelig løsning. Dette skyldes at, når frugten skal placeres et bestemt sted er det som en slags midlertidig opbevarings station. En frugtkurv vil derfor være et oplagt valg.

Frugtkurv og opbevaringskurv

(Pris: 50 – 70 kr.)

Opbevaringskurve til Badeværelset

Ligesom et køkken kan badeværelset være et arnested for manglende organisering. Det kan i hvert fald hurtig blive kaotisk med så mange forskellige cremer, parfume flasker, rengøringsmidler, håndklæder og ekstra toiletruller, der kan forekomme overalt. Derfor kan rodet på badeværelset hurtig hobe sig op. Heldigvis kan et par praktiske kurve medvirke til at gøre badeværelset til et noget mere fredfyldt fristed, end lige i den situation man kan befinde sig i. Mindre, små kurve er gode til under vasken, hvor selve pladsen i forvejen kan være begrænset. Hvorimod man i større skabe eller frit på gulvet kan placere neutrale kurve, for at sammenholde den orden i større håndklæder og blandt andet toiletpapir.

En opbevaringskurv er derfor ikke kun en løsning i køkkenet, men også en løsning af organiseringen på badeværelset. Kurven kan anvendes til flere forskellige formål, hvor håndklæder og eksempelvis toiletpapir kan placeres nemt og tilgængeligt i.

Opbevaringskurv

(Pris: 120 kr.)

Opbevaringskurv til legerummet

Glem alt om de ellers funktionelle plast opbevaringsbokse – der er masser af lyse og yderst smukke, der holder legetøj og spil pænt ryddeligt uden at se decideret kedeligt ud. For problemfri oprydning sidst på selve dagen skal du fylde dit legerum med en eller to store opbevaringskurve (måske en kurv pr. barn), så de kan gemme alt deres legetøj sammen.

Noget legetøj, der består af flere enkelte dele (Lego) kan nemt opbevares separat i en stor kurv. Opbevaringskurve kan være med til at afgive et andet udtryk end en gennemsigtig plastik boks, der alligevel giver et billede af, hvor rodet boksen egentlig er. Derfor kan en kurv virke som et logisk modsvar, når der skal ryddes op.

Det anbefales at orientere om andre kurve, har en holdbarhed til at kunne håndtere legetøjets vægt. Hos Kurven.dk har vi fokuseret på, at vores produkter skal være holdbare og stabile. Derfor kan man diverse opbevaringskurve til børnenes legerum og placere deres legetøj deri. En opbevaringskurv kan derfor være den mest optimale løsning, når legetøj skal gemmes væk.

Opbevaringskurve til planterne

Kurve kan være mere end blot nyttige til at opbevare dine personlige ejendele i. Især er vores lidt mere dekorative kurve velegnet til at have planter i, hvilket bidrager med en tekstuel, fancy, og neutral charme. Samtidig komplementerer en plantekurv/opbevaringskurv selve kurven og den grønne plante godt. Husk altid at forsikre dig at plastikken i kurven, ikke er brudt, for at undgå at kurven tager skade. Før man beplanter planterne i kurvene kan nemt vande dem i eksempelvis i vasken, så de allerede fra begyndelsen kan dræne ordentligt.

En plantekurv kan på flere punkter kompensere for en pottes neutrale udseende. Samtidig med, at den ikke forekommer alt for fremtræden i hjemmet. Denne plantekurv er især velegnet til de hjemmet. Den kan let og elegant falde sammen med resten af rummet uden, at den for alvor vækker for meget opsigt.

 

 

Plantekurv og opbevaringskurv

(Pris: 120 kr.)

Vi har altid billig fragt fra 35 kr.

Har du spørgsmål til vores opbevaringskurve, så kontakt os endelig!

Hvis I er en virksomhed, så kan i besøge mppas.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *