Gavepapir fødselsdag: stribet B: 55 L:200 m.

kr. 699,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Gavepapir fødselsdag: Gør dine gaver klassiske og elegante med denne minimalistiske, stribede gaveindpakning i sorte og hvide nuancer!

Pakker du en fødselsdagsgave eller en gave ind til en, der kan lide klassisk gavepapir? Led ikke længere og pak den ind i denne klassiske gaveindpakning med diagonale striber i nuancer af sort, grå og sølv på en almindelig hvid base. Den stribede gaveindpakning er lavet af papir af overlegen kvalitet og er nem at folde og giver et klassisk look til dine gaver.

Multifunktionel og tidløs-design er nøgleordene, når det kommer til udseendet af dette stykke gavepapir fødselsdag. Du kan derfor nemt anvende dét til flere forskellige anledninger, hvilket er helt ideelt, hvis man gerne vil undgå at opbevare flere stykker gavepapir på en gang. Det stribede gavepapir kan blandt andet benyttes til: Fødselsdage, juleaftner, bryllupper, firmagaver, venindegaver, værtsgaver og meget mere. Brug genre gaveindpakningen til at gøre dine nærmeste venners fødselsdag/andet ekstra speciel.

Gavepapir fødselsdag – Information:

  • Materiale: Højkvalitetspapir.
  • Holdbar og rivesikker.
  • Multifunktionel.
  • Nem at folde.
  • Størrelse: 200m, 55cm bredde.
Vægt3 kg
Brand

Størrelse

X-stor