juleklip skabeloner gratis

juleklip skabeloner gratis, julepynt

Juleklip skabeloner gratis: “Nu‘ det jul igen, og nu‘ det jul igen” – og det er tid til juleklip igen. Kurven.dk har derfor lavet en lille guide med en fantastisk juleskabelon, der kan anvendes af både store små. Allerførst har vi valgt at introducerer, hvilke værktøjer, der skal anvendes til denne juleskabelon, herefter kommer selve guide-udførelsen af dén. 

Ting du skal bruge for at lave juleklip – skabelonen

  • Materialer

Til de forskellige skabeloner, kan der anvendes: Karton, glanspapir, bølgepap, gavepapir, blomsterpapir og bl.a. metalfolie til juleskabelonerne.  Kraftig karton er mest velegnet til de store skabeloner, og kan købes i de fleste kendte specialforretninger indenfor dette felt. Til selve dekorationen kan der benyttes: glimmer, lim, tape, tuscher/blyanter, gavebånd m.m. 

  • Værktøj 

I forhold til værktøj anvendes bl.a.: Blyant, lineal, tape, hæftemaskine/klips, viskelæder, hultang, sakse, samt en hobbykniv hertil et godt liggeunderlag. Juleklip skabeloner gratis.

Mønstersakse kan også benyttes til dette foretagende eftersom, at de afsætter nogle flotte og sjove effekter i julepynten. 

For at lave huller til julepynten, så man kan hænge det op, kan man gøre brug af en hultang. En god huskeregel er at tilføje et lille stykke læder eller bølgepap bag det ønskede hul, inden man klipper. Dette giver nemlig den bedste effekt, og således at hullerne bliver pænest. Juleklip skabeloner gratis.

  • Lim

Benyt gerne en limstift eller hobbylim til juleklip, når du skal lime de forskellige dele sammen. Når du har tilført limen på det pågældende område, så tør gerne det overflødige lim hurtigt væk. Dette kan gøres med et stykke køkkenrulle. Når man skal sammensætte flere dele af sit juleklip, kan det anbefales, at man sammenpresser modellerne, indtil at limen er tør. 

Femgangsmåde

Du kan vælge en af de nedenstående fremgangsmåder, når arbejdstegningen skal opføres på det pågældende karton: 

  1. Den første metode som man kan benytte sig af, er at placere et stykke gennemsigtigt papir over skabelonen. Du kan eksempelvis anvende bagepapir til dette formål. 
  2. Du kan også skabe en skabelon, som kan anvendes op til flere gange. Her kan man overføre selve arbejdstegningen til skabelonen. Dette er samme fremgangsmåde som under punkt 1. Klip efterfølgende skabelonen ud og placer den på det stykke karton, som der skal benyttes til julepynten. Tegn rundt om den pågældende skabelon ganske let med en blyant. Fjern heraf skabelonen og klip den til. Juleklip skabeloner gratis.
  3. Dette punkt er nok den nemmeste løsning. Her tager du en fotokopi eller printer ud af den ønskede skabelon. Inden printningen kan man erstatte kopipapir med karton, således at du kan printe og klippe direkte ud fra skabelonen. juleklip skabeloner gratis

Juletræs skabelon

Færdiggør en skabelon af juletræet. Tegn modellen af på et stykke grønt karton og klip første del af juletræet ud. For at lave stammen anvendes det brune karton, hvortil der klippes en firkant ud. 

  • Materialer, som skal anvendes: Grønt og brunt karton, saks og lim.  

juleklip skabeloner gratis PDF – Juletræ

juleklip skabeloner gratis
(juleklip skabeloner gratis)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *