Runde kurve til planter

kr. 75,00kr. 129,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Kurve til planter: Kurven er fremstillet af hårdt tørret siv, som giver en betydningsfuld holdbarhed. Fordelen ved, at kurvene er fremstillet i siv er, at den indehaver en lethed, som gør at flytte dens placering nemmere. Plantekurven er sammensat med jern, som holder den indvendige form. Dette gør kurven modstandsdygtig over for vind og vejr, således at den kan tåle at stå udendørs – uden problemer. Tilknyttet er der to håndtag, som gør det nemmere at transportere kurven såvel som planterne i den.

Farverne er udvalgt efter et mørkt nordisk udtryk, som kan passe ind i ethvert hjem eller have. Grundet farvens fremtoning kan man vælge at placere den enkelte kurv flere steder indenfor eller udendørs. Find gerne et godt sted, hvor lyset kan frembringe planten/blomsterne i kurven. Dette er en god tommelfingerregel både inden for og udenfor.

Stor kurv til planter

Vores kurv kommer i to forskellige størrelser. Den ene er en mellemstørrelse: 34 x 24 x 12 cm. Der passer til de fleste mindre – og mellemstore planter samt blomster. Vores anden store kurv til planter har en størrelse på: 40 x 29 x 15 cm. Mulighederne for at beplante sin blomster og planter i forskellige størrelser er mangfoldig. I form og størrelse er hver eneste kurv unik, hvilket kendetegnes ved, at hver eneste er fremstillet og flettet i hånden. Kurvene til planterne er unikke i sig selv grundet farven, men også på grund af dens forskellighed i fremstillingen. Hvis man ønsker at have en stor kurv til planter eller den mindre så findes valgmulighederne i boksen.

Kurve til planter indendørs og udendørs.

Hver enkelte kurv er velegnet til indendørs såvel som udendørs brug. Mulighederne for at placere kurve til planter er mange. Med den runde kurv har du en oplagt chance for at udfylde et tomrum i haven eller i hjørnet i hjemmet. Du kan placere kurve til planter både indendørs og udendørs. Fordelen er nemlig, at vores kurve egner sig både til at være udenfor og indenfor. Udvælg blot et perfekt sted, hvor plantekurven kan være, skabe et nyt udtryk, eller fremhæve et tideligere anonymt område. Bring naturen ind til hjemmet med kurve til planter indendørs og udendørs.

Opbevare kurve til planter

Gør opbevaringen nem, når planterne og blomsterne skal sættes i jorden. Dette kan man gøre ved at opbevare planterne og blomsterne i en plantekurv. For at opbevare planterne i vores plantekurve skal man gøre lidt forberedelse. Vi har skabt 5 trin, som er vigtige i forhold til opbevaringen af planter og blomster i kurvene. Trinene er de nedenstående, følg dem gerne i rækkefølgen.

 1. Inden man tilføjer plantemuld/jord, så kan vælge at klippe små huller i plastikken. Vandet vil derfor sive stille ud.
 2. Når man har klippet små huller i bunden af plastikken, tilføjer man en smule plantemuld/jord.
 3. Efterfølgende, sætter man den ønskede plante eller blomst i  forsigtig i kurven.
 4. Fyld nu, mere plantemuld/jord omkring selve planten dæk den gerne typisk helt til. Følg altid anvisningerne på blomsten eller planten.
 5. Slutteligt vander du planten/blomsten. Det er vigtigt at følge de nævnte anvisninger i forhold til, hvilke mængder vand blomsten har.
 6. Når alle trinene er overstået, kan man vælge at placere sin plantekurv enten udendørs eller indendørs.

Læs gerne mere her om, hvordan man beplanter i sin kurv. 

Fordele ved runde kurve til planter

Der kan være flere fordele ved kurve til planter. Specielt er de nemme at flytte rundt på, når kurvene har en tilknyttende hank, som skaber en håndgribelighed, men også stabilitet, når planten  skal flyttes et andet sted hen. Nedenstående er altså kun et lille udpluk af, hvilke fordele som er ved vores plantekurve.

 • Alsidig kurv, kan anvendes til flere formål af beplantninger.
 • Kan benyttes indendørs og udendørs.
 • Nem at håndtere.
 • Flere størrelser: Mellem- og stor kurv til planter.
 • Nem at rengøre og kan genanvendes igen.
Vægt1,01 kg
StørrelseN/A
Størrelse

Mellem: 34 x 24 x 12 cm., Stor: 40 x 29 x 15 cm.

Størrelse

Mellem, Stor