6 kantet gavebakke

kr. 19,95 Inkl. moms

Beskrivelse

Gavebakke: En innovativ måde at give en gave på, den stilfulde 6-sidede gavebakke er en moderne måde gavebakke, hvor man kan indpakke sine gaver. 

Tag en alsidig tilgang til at give noget til dine kære med denne stilfulde og moderne, seks-sidede gavebakke lavet af robust pap. Designet på en modernistisk og kunstnerisk måde, vil den 6-sidede bakke på alle måder tilføje skønheden i din gave.

Gavebakkens farver består af naturligt pap tilføjet med sort-nuance, som gør den velegnet til flere formål. Den er fremstillet af naturligt pap, som skaber en riv- og slidsikker overflade. Dette er især velegnet til, når man skal transportere gavebakken hen til festen. Gavebakkens indhold kommer hermed ikke til skade under transport. Forkæl derfor din gave med denne flotte bakke. 

Gør indpakningen nem 

Tilføj nemt dine gaver efter, at du enkelt og bekvemt har samlet gavebakken. Når man har udført samle-processen, så kan man begynde på at placere gaverne. Dette er ganske ukompliceret eftersom, at bakkens 6-sider gør det muligt at anbringe gaverne på hvilepositioner i hjørnerne. Hertil kan man vælge at tilføje gavebånd, gavepapir eller mgjh. Den 6-sidede bakke gør det igen nemt og bekvemt med indpakningspapiret, som let kan samles på midten af gavebakken.

Multifunktionel og alsidig er derfor nogle af nøgleordene, når man tænker på denne bakke. Denne åbne gavebakke i pap kan anvendes til flere forskellige opbevaringsformål blandt både spiselige og pyntede genstande. Perfekt til skræddersyede gave, den modernistiske-gavebakke er et must-have, hvis man skal til fødselsdage, jubilæer, venindeaftner eller lignede. Derfor passer gavebakken virkelig godt til ethvert formål og kan benyttes til flere alsidige ting. 

Information:

  • Materiale: Pap
  • Farve: Naturligt pap med nuancer af sort
  • Rummelig
  • Let og holdbar
  • Riv- og slidsikker overflade

Opstår der problemer med at samle bakken, så er du altid velkommen til at kontakte os. Dette gælder også yderligere spørgsmål.

Vægt0,2 kg
Brand

Størrelse

Mellem