Gavebakke sort

kr. 29,95kr. 45,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Gavekurv uden indhold

Gavekurv uden indhold: En tom gavekurv skaber flere muligheder for at sammensætte de helt rigtige gaver til modtageren. Der er nærmest en garanti på, at gavekurven/gavebakken vil blive taget godt imod. Med en tom gavekurv har man altså forudsætningerne for at sætte sit helt eget præg på gaven. Sammensæt din egen gavekurv med netop de genstande som modtageren bedst kan lide. Placer de udvalgte produkter i bunden af kurven. Eventuelt kan man anvende træuld til gavekurv, hvilket er med til at stabilisere og gøre gaveindpakningen endnu mere flot. Med en gavekurv uden indhold får man dermed en oplagt mulighed for at kunne sammensætte  forskellige produkter i en flot gavebakke eller gavekurv.

Lav din egen gavekurv

En gavekurv uden indhold skaber som sagt muligheden for: “Lav din egen gavekurv”. De forskellige størrelser som gavebakken eller gavekurven forekommer i, skaber nogle forskellige muligheder og forudsætninger. Eksempelvis kan en lille gavekurv indeholde nødder, 33 cl. genstande, chokolade og andet godt. Derimod kan de større gavekurve indeholde bl.a. øl og vin. Afslutningsvist kan man tilføje træuld, cellofan og gavebånd, når gavebakken skal pakkes ind. Hermed er den klar til den kommende begivenhed.

Størrelser

Gavekurven eller gavebakken forekommer i flere forskellige størrelser. Det drejer sig om tre størrelser: Lille: 31 x 22 x 9 cm. | Mellem: 35 x 26 x 7 cm. | Stor: 40 x 30 x 12 cm.  En lille gavekurv er velegnet til mindre genstande, mens en stor gavekurv sagtens kan indeholde vinflasker og andre store genstande.

Information om gavekurv uden indhold

  • Farve: Sort og brun.
  • Størrelser: Lille 31 x 22 x 9 cm. Mellem 35 x 26 x 7 cm. og stor 40 x 30 x 12 cm.
  • Gavekurven uden indhold kan anvendes til flere formål: Fødselsdage, firmafester, bryllupper og bl.a. som værtindegave.
  • Skal foldes inden brug. Dette er forholdsvis enkelt, men hvis der er spørgsmål til det pågældende produkt eller bare generelt, så er du velkommen til at kontakte os.
  • Fragt fra 35 kr.
Vægt0,3 kg
Størrelse

Lille: 31 x 22 x 9 cm., Mellem: 35 x 26 x 7 cm., Stor: 40 x 30 x 12 cm.

Størrelse

Lille, Mellem, Stor