Brun Gavebakke

kr. 15,00kr. 20,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Gavebakke i brun: Forkæl dine nærmeste med denne flotte gavebakke, der kan anvendes igen og igen. Gavebakken er fremstillet i naturligt pap, som fremkommer i en brunlig farve. Dens holdbarhed er virkelig kvalitetsbetonet eftersom gavebakken er fremstillet flere lag af pap. Dette er ikke kun til for at sikre at gavebakken er holdbar, men også stabil. Derfor kan man med god samvittighed transportere bakken og dens indhold til den næste festlige anledning. På baggrund af dens størrelse kan gavebakken indeholde flere forskellige produkter for eksempelvis: Vin, chokolade, øl, nødder, småkager og andre lækkerier. Bakken kan derfor nemt anrettes efter eget intitiativ i forhold til, hvad indholdet skal være, og hvad den skal udtrykke (gavebakken indeholder ikke vin, som vist på billedet).

Størrelse:

I forhold til størrelse findes denne slags gavebakke i to forskellige størrelser.: “Mellem” og “Stor”, derfor kan bakken også indeholde mange forskellige produkter, hvis dette ønskes.

  • Mellem: 37 x 26 x 8 cm.
  • Stor: 42 x 28 x 10 cm.

Ydeligere information

Gavebakken er en fold-selv-kasse, hvilket betyder, at man selv skal folde gavebakken ud, når man modtager den. Dette er forholdsvis ganske enkelt, hvis der skulle opstå problemer undervejs med denne proces. Du  er derfor altid velkommen til at kontakte os. Efter at man har foldet gavebakken ud, kan man nu tilrettelægge gaverne i bakken. Til dette kan man vælge at tilføje træuld som et stabilt, men også som en nydelig fremtoning af gavebakken, der er med til at understege, hentydningen med gaven. Når man har pakket gavebakken med sit indhold, er det en god idé at følge produkternes anvisninger, hvis man eksempelvis har pakket chokolade i, så er det vigtigt at man undgår direkte sollys, så man ikke ødelægger chokoladen.

Når gavebakken har været anvendt til den festlige lejlighed, så kan man modtageren vælge at genbruge den igen. Gavebakken har nemlig en god holdbarhed/stabilitet, og kan derfor anvendes op til flere gange.

 

Vægt0,25 kg
Størrelse

Mellem: 37x 26 x 8 cm., Stor: 42 x 28 x 10 cm.