Øl gave bakke

kr. 17,95kr. 19,95 Inkl. moms

Beskrivelse

Øl gave bakke: Skab overraskelser med denne øl gave bakke, der er velegnet til hvilken som helst anledning, uanset om det er de nærmeste i omgangskredsen, eller til den helt store fest, så kan disse  bakker indeholde op til flere forskellige slags øl. Du kan nemlig nemt forkæle dig selv eller vennerne samt familien med øl gave bakken, som fremstår flot til enhver festlig lejlighed.

  • Bakken indeholder ikke øl 

Denne bakke er fremstillet af modstandsdygtig og holdbart pap, som bedst betegnes som solidt materiale. Øl gave bakkerne fremkommer i den sorte farve, som kan anvendes til stort set alle de forskellige og festlige lejligheder. Bakkerne er derfor som beskrevet meget robust, hvilket også kan understeges i det, at de kan holde op til flere kg.

Størrelse på øl gave bakke

Bakkerne findes i hele tre forskellige størrelser. Hvor der kan være 1 – 10 øl i afhængigt af selve størrelsen på øllene. Størrelserne på bakkerne er kategoriseret i: Lille, mellem og stor.

  • Størrelse:
  • Lille: 26 x 26 x 12 cm.
  • Mellem: 35 x 35 x 12 cm.
  • Stor: 45 x 35 x 12 cm.

Størrelserne på bakkerne er derfor forholdsvis alsidige, og kan anvendes til både store og små fester, som skal fejres. Du kan nemt selv tilføje de specifikke øl, som du netop har udtænkt dig. Hvor du efterfølgende kan vælge at placere træuld i bunden af bakken, for at skabe en solid bakke. Efter at du har tilføjet træuldet, kan man nu anbringe sine øl i bakken, herefter er den nu klar til at blive taget i brug til næste festlige lejlighed.

Et lille tip kan også være at man tilføjer cellofan til øl gave bakken, hvilket kan få bakken til at fremstå mere bemærkelsesværdig. Du kan altid kontakte os, hvis der er spørgsmål.

Har du yderligere spørgsmål eller spørgsmål til andre produkter, så er du velkommen til at kontakte os

Vægt0,2 kg
Størrelse

Lille 26 x 26 x 12 cm, Mellem 35 x 35 x 12 cm, Stor 45 x 35 x12 cm

Størrelse

Lille, Mellem, Stor