Gavebakke naturfarvet

kr. 29,95 Inkl. moms

Beskrivelse

Gavebakke: Bliv klar til den store festlige lejlighed med denne gavebakke. Det er ikke altid nemt at finde en gave til en personlig ven, familiemedlem, kæreste, kone eller kollega. Denne gavebakke kan sikkert hjælpe dig med problematikken.

Her finder du flere forskellige størrelser af gavebakker, som afhænger af, hvor meget du vil putte i gavebakken. En lille gavebakke kan sagtens indeholde mange lækre produkter, såsom chokolade, nødder, slik og øl. Den mindste bakke kan dog ikke indeholde vinflasker på grund af størrelsen.

Den mellemstore gavebakke kan indeholde en flaske vin afhængig af størrelsen på flasken. Her kan man også tilføje forkælelse i form af creme, sæbe, chokolade osv.

Den store gavebakke har plads til lidt af hvert. Først og fremmest kan den indeholde en til to flasker vin, der som tideligere nævnt afhænger af størrelsen. I denne bakke kan man vælge at tilføje lidt ekstra forkælelse, hvilket kan sagtens kan blive en smuk konstruktion af vin og forkælelse.

Størrelser på gavebakkerne

  • Lille: 31 x 22 x 9 cm. (Kan ikke indeholde vin)
  • Mellem: 35 x 26 x 7 cm. (Kan indeholde en vin flaske)
  • Stor: 40 x 30 x 12 cm. (Kan indeholde ca. en til to flasker vin)

Gavebakkerne har derfor mange fantastiske fordele, når det kommer til at give en gave. Man kan nemlig nemt tilføje cellofan rundt omkring bakken, efter at man har tilrettelagt sine gave.

Det allerførste trin når man har modtaget gavebakken fra os, er at man folder den ud. Dette er forholdsvis enkelt, hvilket nemt kan gøres af en person, hvis der skulle opstå problemer undervejs, så er du velkommen til at kontakte os. Efter at man har foldet gavebakken, kan man nu tilrettelægge sine gaver i bakken. Efterfølgende kan du så indpakke den i cellofan, hvilket vil gøre gaven lidt mere ekstra-ordinær. Hvis der er spørgsmål til dette produkt eller andre, så er du velkommen til at kontakte os.

Vægt0,2 kg
Størrelse

Lille: 31 x 22 x 9 cm., Mellem: 35 x 26 x 7 cm., Stor: 40 x 30 x 12 cm.