Blomsterpapir, 60 x 80 cm, 480 ark.

kr. 449,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Blomsterpapir: Arranger smukt dine blomster med denne indpakning, som ligeledes medvirker til et nydeligt udtryk, hvis blomsterne er tiltænkt til én i din omgangskreds. Blomsterpapiret er fremstillet af et tyndt lag papir, der nemt kan rulles om dine blomster. Blomsterpapiret forekommer i en grøn farve, som udtrykker den glæde af at give eller modtage blomster. Farven på papiret tilkendegiver også, at den kan anvendes til flere forskellige anledninger såsom: Fødselsdage, bryllupper, bryllupsdage, værtindeaftner, visiter, valentinsdag eller bare til en selv. Du kan derfor ganske enkelt og nemt anvende det til netop lige den anledning, som du ønsker.

Størrelse:

Dette blomsterpapir forekommer i en standardiseret størrelse: 60 x 80 cm af 480 ark, hvilket er nok til at indpakke forholdsvis mange buketter til de forskellige anledninger. Du løber derfor ikke lige tør for blomsterpapir foreløbelig.

  • Størrelse på blomsterpapiret: 60 x 80 cm.

Sådan indpakker man en buket i blomsterpapir

Husk på at der er flere forskellige måder at indpakke blomster i blomsterpapir i forhold til størrelsen på buketterne og blomsterne. Det allerførste man gør, når man skal indpakke sin buket i blomsterpapir. Det er at sprede ca. fire stykker blomsterpapir ud på en plan overflade. Efterfølgende tilrettelægger man således, at man udvælger et stykke blomsterpapir og folder det skråt. Du tager nu blomsterne/buketten og placerer dem i den midten, hvoraf man klipper man klipper et lille indhak på ca. 10 – 15 cm. i midten af blomsterpapiret, hvilket skyldes at det bliver nemmere at folde. Derefter bukker man det lille indhak op, hvis du ikke har placeret buketten/blomsterne i det lille indhak, skal du gøre dette nu. Du tager nu den venstreside af papiret, og ruller buketten ind fra venstre mod højere. Når buketten er indpakket i det første ark, sætter man et stykke tape på blomsterpapiret. Man gentager nu den samme proces med de resternede ark blomsterpapir. Se gerne denne video. 

Hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte os

Vægt2 kg
Størrelse60 × 80 cm
Brand