Cykelkurv flet rund

kr. 269,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Cykelkurv Flet: En elegant og praktisk tilføjelse til din cykel

Cykelkurv flet fastmonteret: Din nye kommende cykelkurv i flet er designet til at være fastmonteret foran på din cykel. Den er ikke kun praktisk, men fungerer som den holdbare løsning, der både bærer præg af funktionalitet og stil. Kurvens størrelse afspejler nemlig dens funktionelle del. Her måler den: 37 X 30 X 23 cm. Det er en ganske rummelig cykelkurv, som sagtens kan håndtere de mindre ture til bl.a. indkøb, hvor indkøbsposen nemt kan placeres deri. Cykelkurven er ligeledes fremstillet i højkvalitets pileflet, hvilket også giver den et naturligt udseende. Kurven fungerer derfor både tidsløs og moderne på samme tid.

Montering af cykelkurv foran

Det er ganske nemt at montere sin cykelkurv foran på sin cykel. Kurven har nemlig tilhørende komponenter, som er nemme at tilpasse efter ens cykel. Dette er uanset afhængig af størrelsen og typen. Du kan altid følge denne overordnet guide, som hjælper dig trin for trin med at installere cykelkurven. Kurven skal nemlig være placeret foran styret og mellem for-bremserne, vær sikker på, at du kan placere komponenterne imellem det. Vær dog gerne opmærksom på, at ikke alle cykler har et tilpassende cykelstyr. Dette skyldes, at nogle cykler er mindre end andre. Se gerne på størrelsen af kurven og på cyklen.

Cykelkurv Foran i Flet:

Cykelkurv foran i flet er derfor den perfekt løsning for dig, der ønsker nem adgang til dine ejendele. Mens du er på farten. Placeret foran på din cykel, giver denne kurv dig mulighed for at holde øje med dine ejendele, mens du navigerer gennem byens gader. Hvis du leder efter en større kurv, så vil du måske være interesseret i vores firkantet cykelkurv, som også er i flet og har samme høje kvalitet og design. Du kan også læse om de mange fordele ved vores cykelkurv flet:

  • Design: En kurv i flet tilføjer en klassisk og tidsløs charme til din cykel. Der både er designmæssigt tiltalende og stilfuld.
  • Funktionalitet: Med sine rumlige mål er kurven i stand til at rumme dine daglige indkøb. Du kan nemt bruge den til de mindre indkøbsture eller cykelture.
  • Holdbarhed: Flet er et robust og holdbart materiale, som kan modstå daglig brug og varierende vejforhold.
  • Montering: Vores cykelkurve er designet til at være lette at montere foran på din cykel. Så du hurtigt kan komme i gang med at bruge den.
  • Tilgængeligt: Med en cykelkurv foran har du nem og hurtig adgang til dine ejendele, mens du cykler

Opdag bekvemmeligheden ved at have en cykelkurv flet fastmonteret foran på din cykel. Bestil din i dag og oplev forskellen selv.

Vægt1,1 kg
Størrelse37 × 30 × 23 cm