Brødbakke: 45×32 cm.

kr. 199,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Brødbakke i flet med tryk

Brødbakke: Kast et blik på vores brødbakke. Med dimensionerne 45x32x6 cm er denne brødbakke ideel til hverdagens brug, samtidig med at den komplementerer dit køkken med sin elegante udstråling. Lavet af robuste og slidstærke materialer som eksempelvis pileflet. Dens indvendige håndtag, som er flettet kraftig sikrer en god holdbarhed på op til 7 kg. Brødbakken kan selvfølgelig medtage flere kg., hvis dette ønskes. Vær dog opmærksom på, at dette kan slide bakken op. Hold derfor gerne vægten og trykket nede på selve brødbakken.

Brødbakkens størrelse

Med 45×32 cm i fladen og med en dybde på 6 cm, er denne brødbakke rummelig nok til at huse store brød og boller, tallerkener og glas. Størrelsen er optimeret for at give dit bestik, tallerkner og brød  en god start på dagen. Dette kan du nemlig også få, når du slipper for at medtage enkeltvist flere ting til bordet eller gå flere gange.  Den jævne overflade sikrer en stabilitet, således at dine ejendele ikke falder ud eller bliver rystet yderligere. Bakkens flade er ikke kun praktisk, men også klassisk i sit udtryk. Dens motiv skaber et flot udtryk, hvor farvene virkelig kommer i spil. Dette hænger fint sammen med dens pileflet, som har de lyse nuancer.

Når det kommer til håndterningen er jo enkel, og den lette rengøring gør den til det oplagte valg for hverdagen, men selvfølgelig også weekenden. Rengøringen af brødbakken er ganske enkel. Tør blot krummerne og andet snavs væk fra den jævne overflade med en fugtig klud. Lad brødbakken lufttørre efterfølgende. Husk, at den ikke skal placeres i direkte sollys. Idet overfladen kan blive misfarvet. Det samme gælder produktets pilefle.t

Fuldfør brød-opbevaring

Har du også brug for et sted til at opbevare dit nyligt bagte brød? Kig gerne på vores brødkurv som er den perfekte ledsager til din brødbakke. Sammen udgør de det ultimative sæt for brødelskere. Brødkurven er en let bambuskurv, som også passer perfekt til morgenbordet.

Vægt1,1 kg
Størrelse45 × 32 × 6 cm