Vasketøjspose firkantet

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 159,00. Inkl. moms

Beskrivelse

Vasketøjspose firkantet

Vasketøjspose firkantet: En funktionel og smart vasketøjspose i fløj til opbevaring af snavsetøj samt vasketøj. Posen har design venlige håndtag, der ikke kun klæder sig godt på badeværelset eller værelset, men også når vasketøjet skal transporteres hen til vaskerummet, vaskemaskinen eller tørrestativet. Håndtagene er udført i let aluminium, som er beklædt med gummi for at give et lettere tag i vasketøjsposen. Den firkantet vasketøjspose kan med lethed placeres flere steder i hjemmet. Dens funktionelle form kommer let til udtryk, når den placeres i et hjørne af bl.a. badeværelset. Her kan vasketøjet nemt placeres deri.

vasketøjspose stor

Vores vasketøjspose er ikke kun funktionel, når det kommer til formen, men også til størrelsen. For dette er nemlig en stor vasketøjspose, som kan opbevare en god mængde vasketøj. Hvis behovet er til det. Med størrelsen på: 35 x 35 x 65 cm. forekommer vasketøjsposen høj, men samtidig har den også en vis volumen, når formen er firkantet. Muligheden for at opbevare en større mængde af sit vasketøj kan let lade sig gøre. Er man på udkig efter en mindre kurv til vasketøj, så kan vores “vasketøjspose rund” være et godt bud. For produktet er mindre i størrelsen, men “vasketøjsposen rund” har stadig en god volumen til opbevaring af vasketøjet. Den store vasketøjspose er i stedet for velegnet til børnefamilier eller familier på fire personer. Dette skyldes, at dens volumen let kan kaprere en større mængde af tøj.

Information om: Vasketøjspose firkantet

  • Udført i: Fløj (Jernbanefløj), med aluminium håndtag, som har et beskyttende lag af gummi.
  • Størrelse: Udvendig længde – 36 cm. Udvendig bredde – 30 cm. Højde uden håndtag: 55 cm
  • Rengøring: Rengøringen af “vasketøjspose firkantet” kan let gøres med en fugtig klud.
  • Kan anvendes til: Opbevaring af vasketøj og snavsetøj, men også til opbevaring af personlige ejendele.
  • Let at transportere.

Du kan eventuelt også undersøge vores udvalg af vasketøjskurve, hvis man mangler en stationær station til at opbevare sit vasketøj. På vores hjemmeside har vi nemlig et bredt udvalg.

Vægt1 kg
Størrelse36 × 30 × 55 cm