cykelkurv foran – flet firkantet

kr. 329,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Cykelkurv foran fremstillet i flet

Cykelkurv foran fastmonteret: Når turen til det lokale supermarked kan blive for lang og besværlig. Specielt med de indkøbte madvarer, så kan en cykelkurv være en god ide. Størrelsen på selve cykelkurven er 40 x 28 x 22 cm. Hvilket gør det til en rumlig kurv, der nemlig let kan monteres foran på cyklen. Så kan du stille og roligt placere indkøbene i kurven, mens du cykler hjemad. En fastmonteret kurv på din cykel er ikke kun praktisk af visse årsager, men også stilmæssigt flot, når man cykler gennem byen med en cykelkurv fremstillet af holdbart pileflet. Kurven er opbygget af en solid træbund, hvor den lyse pileflet er blevet omkranset. Omkransningen sikrer ikke kun et flot udtryk, men også en holdbarhed.

Montering af cykelkurven

Når det kommer til montering af cykelkurven, så kan det oftest være lidt besværligt, men ikke med denne. Vores cykelkurv til foran kan let monteres. Dette skyldes ikke mindst på grund af dens komponenter, som sidder på selve kurven. Komponenterne er udført i jern og skal placeres i midten af dit cykelstyr, når du har placeret cykelkurven godt, så er du faktisk klar til at cykle ud i det blå. Hvis man mangler en mindre cykelkurv, så kan man bruge vores “Cykelkurv flet rund”, som er velegnet til store og små cykler. Selve kurven er dog mindre end den nævnte. Undersøg derfor gerne selve størrelsen på din egen cykel og selve kurven inden, man vælger den.

Information om cykelkurv foran

En cykelkurv foran er til dig, som elsker de nemme løsninger, når det kommer til transport og opbevaring. Med cykelkurven foran får du de nemme opbevaringsløsninger, når der skal transporteres madvarer, elektronik og andre produkter hjem. Nedenfor kan du læse mere om vores cykelkurv eller de mange fordele ved at eje en:

  • Størrelse: Med dens rumlighed på 40 x 28 x 22 cm. Får man en en stor cykelkurv, som egner sig godt til transportture.
  • Holdbarhed:  Pileflet giver en suveræn holdbarhed. Dette gælder også, når det kommer til cykelkurve.
  • Montering: Cykelkurven er ganske nem at monterer. Brug komponenterne, som sidder bag på kurven, som skal placeres på cykelstyret.
  • Farve: Fremstillet i lys pil, hvilket giver en naturlig nuance.
  • Nem at tage af: Cykelkurven har et tilhørende håndtag, som også kan bruges som indkøbskurv.
Vægt1,5 kg
Størrelse40 × 28 × 22 cm