Tæppebanker

kr. 39,95 Inkl. moms

Beskrivelse

Tæppebanker

Tæppebanker: Et effektiv middel mod støv i tæpperne, møblerne dynerne og andre steder. Den gammeldags tæppebanker er stadig et anvendt produkt, når der skal rengøres i hjemmet. Vores produkt er fremstillet i flet, hvilket ikke kun gør produktet håndgribeligt og håndterligt, men også udseendemæssigt tiltrækkende. Den lysebrune farve er skabt af naturlig pil, der ikke kun er holdbart, men også flot. Samtidig gør størrelsen også, at den kan anvendes til rengøring af de ovenævnte situationer. Størrelsen på tæppebankeren er: 70 x 25 x 1 cm.

Selvom en støvsuger og andre rengøringsmidler kan være effektive, så er en gammeldags tæppebanker god til at banke støvet ud af bl.a. tæpper, hvilket sikre at tæppet nærmest er fri for snavs efterfølgende.

Hvad er en tæppebanker?

Spørgsmålet kan ofte være, hvad er en tæppebanker? Svaret er, at en tæppebanker kan anvendes til at fjerne støv og snavs, som der eksempelvis kan være i dine tæpper. Produktet er ikke kun effektiv til at banke tæppe, men kan også benyttes til bankning af betrukne møbler såsom: Sofaer, stole, lænestole og skamler. Tag den genstand du ønsker at rengøre med udenfor. Skal dit tæppe bankes, så placer det gerne over en tørresnor, gelænder eller lignede. Efterfølgende kan man begynde bankningen af tæppet. Vores produkt fjerner effektivt støv og snavs fra dine tæpper, møbler og dyner.

Som nævnt kan det være en god ide at benytte produktet udenfor, når tæpper, møbler dyner og lignede skal rengøres. Hermed får man nemlig ikke støv indendørs, når der rengøres i hjemmet. I tæpper kan der bl.a. være meget støv pga. fibre, som forekommer i tæpperne. Dette vil specielt være irriterende at få indendørs, især hvis man har allergi overfor husstøvmider. Brug derfor gerne en gammeldags tæppebanker, når der skal gøres rent i hjemmet.

En gammeldags tæppebanker

En gammeldags tæppebanker er altid et effektiv rengøringsmiddel, når tæpperne skal gøres rene. Vores produkt er håndværksmæssigt fremstillet ud fra ideen om den klassiske og gammeldags tæppebanker. Det er vigtigt at fastholde traditionen om et godt flettet håndværk, hvilket kurven.dk står ved. For os hænger kvalitet og prisen sammen. Vi mener, at det er vigtigt at kunne tilbyde et produkt, som ikke kun har kvaliteten i orden, men også prisen. Dette gælder uanset, når man ser på træuld eller brændekurve. Se også gerne vores udvalg her på siden.

Information om vores tæppebanker

  • Produktet er fremstillet i hånden, hvilket kan variere i størrelse og form.
  • Størrelse: 70 x 25 x 1 cm.
  • Vores fremstillet produkt er skabt ud fra et håndværksmæssigt synspunkt, hvor kvaliteten og prisen hænger skammen. Dette gælder især, når det kommer til en gammeldags tæppebanker.
  • Fragten er fra 39 kr. til nærmeste udleveringssted.
  • Kan benyttes til flere forskellige formål inden for rengøring.
Vægt1 kg
Størrelse70 × 25 × 1 cm