Hjerteæske

kr. 24,95kr. 29,95 Inkl. moms

Beskrivelse

Hjerteæsken, til dine nærmeste, venner og familie

Hjerteæske: Kald det kærlighed – med vores hjerteæske.  Lad nemlig dit hjerte tale og giv dine kære noget specielt i gaveindpakning. Med sin hjerteformet design er denne gaveæske et godt udgangspunkt, når modtageren skal imponeres eller overraskes.

Vores hjerteæske kommer med iøjnefaldende hjerteformet plastikrude, der viser en smule af eksempelvis de betydningsfylde gaver indeni. Æskens farve er en tiltalende brunlig nuance, der tilfører den hjerte varmet tanke, når gaven skal præsenteres. Uanset om det er til en fødselsdag, jubilæum eller blot for at vise påskønnelse, så vil denne hjerteformet, tomme gaveæske helt sikkert understrege betydningen af dine kærlige tanker.

To forskellige størrelser gaveæsker – hjerteæske

Denne hjerteæske kommer i to praktiske størrelser.  Du kan  derfor vælge den, der passer bedst til dine gaver. Den mellemstore æske måler 35 x 20 x 10 cm, perfekt til mindre gaver såsom smykker eller parfume. Den større æske måler 45 x 30 x 10 cm, ideel til større gaver som tøj eller bøger.

Perfekt kombination med gavebånd

For at gøre din gaveæske endnu mere personlig og iøjnefaldende, overvej at kombinere vores hjerteæske med gavebånd. En smuk sløjfe vil eksempelvis tilføje et ekstra lag af glans og elegance. Bind blot gavebåndet udenpå vores tomme gaveæske, når du har tilføjet din gave. Æskens firkantet form gør nemlig indpakningen nem og overskuelig. Derudover tilbyder vi også en firkantet gavekasse med en gennemsigtig rude. Denne kasse er det perfekte valg til dem, der søger en mere traditionel indpakning, men stadig ønsker at vise en smule af gaven indeni.

Hjerteæske information:

  • Smuk brunlig farvetone, der tilføjer varme og klassisk elegance.
  • Tilgængelig i to størrelser – Mellem (35 x 20 x 10 cm) og Stor (45 x 30 x 10 cm).
  • Ideel til alle typer gaver og lejligheder.
  • Perfekt til kombination med gavebånd for en mere personlig touch.
  • En fantastisk måde at vise din kærlighed og påskønnelse på.

Har du brug for inspiration til, hvad du kan putte i vores Hjerteæske? Besøg siden for gaveidéer og udforsk et væld af unikke og tankevækkende gaver, der vil glæde dine nærmeste.

Vægt 0,5 kg
Størrelse 35 × 20 × 10 cm
Størrelse

Mellem: 35 x 20 x 10 cm., Stor: 45x30x10 cm.