Silkepapir – 480 ark.

kr. 499,00 Inkl. moms

Beskrivelse

Silkepapir

Silkepapir: Ensfarvet silkepapir. Simpelt er bedre. Uanset om man skal indpakke blomster, gaver eller til flytning, så er silkepapir nemt og simpelt til disse formål. Mulighederne er mange. Især når det gælder indpakningspapir. Eksempelvis kan man vælge et ensfarvet stykke silkepapir til at pakke gaver ind til sine nærmeste og bekendte. Med vores papir som indpakning åbner man op for mange valgmuligheder, når gaverne skal pakkes ind.

Silkepapir til indpakning

Silkepapiret har nemlig en subtil glans for at tilføje et element af charme til gaver. Gør brug af mulighederne, pak gaverne ind på en anderledes måde. Når man skal julegaven, fødselsdagsgaven eller værtindegaven skal pakkes ind, så kan det være en god mulighed at anvende indpakningspapiret. Slip din indre kreativitet løs, anvend vores papir til indpakning. Indpakningen er ganske enkel. Fremgangsmåden er lignende, når man anvender gavepapir til sine gaver.

Farvet Silkepair

Vælg mellem en række farver for at matche dit begivenhedstema for et perfekt touch. Du kan se de mange forskellige farver i menuen under “valgmuligheder”.  Fordelen ved et stykke farvet silkepapir er, at det kan anvendes til forskellige begivenheder. For eksempel kan “rød” anvendes til jul og kærlighed, mens blå kan bruges til bl.a. barnedåb og konfirmation.

Miljøvenligt silkepapir

Indpakning af gaverne kan gøres effektivt, men også bæredygtigt. For når det kommer til eksempelvis vores indpakningspapir, så er fremstillingsmåden mere miljøvenlig end almindelig gavepapir. Dette skyldes, at papiret er tyndere end mange forskellige slags gavepapir, hvilket i hvert fald er en fordel, når man tænker bæredygtighed. Samtidig kan man også vælge at genanvende indpakningspapiret til andre gaver eller fremstille blomster til udsmykning. Mulighederne inden for bæredygtighed er mange. Slip gerne din kreativitet løs, hvis indpakningen skal genanvendes.

Køb silkepapir

Det er ganske enkelt at købe silkepapir. Her på produktsiden finder du de forskellige farver, som du kan købe. Valgmulighederne er mange. Undersøg gerne, hvilken slags indpakningspapir som du ønsker at anvende. Hvis man har et bestemt tema eller begivenhed, så kan man passende vælge en bestemt farve ud fra dette.

Fordele:

  • Nem at anvende til indpakning.
  • Rives ikke let over.
  • Rul den sammen til senere brug (forhindrer krølning)
  • Flere farver.
  • Miljøvenlig indpakning. Det kan nemt genavendes og bruges igen.

 

Vægt0,5 kg
Farve?

Hvid, Creme, Rød, Mørkegrøn, Blå, Lime, Orange, Sort

Brand