Fletkurve udendørs

kr. 75,00kr. 99,95 Inkl. moms

Beskrivelse

Fletkurve udendørs: Indret dit din have eller dit hjem med vores fletkurve. Gør oplevelsen og processen nemmere med vores kurve til planter og blomster. Placer ganske enkel et mindre træ, blomster, planter og meget andet i bunden af kurven. Fletkurven er fremstillet i mørk pil, som gør det ligetil at placere udendørs. Omgivelserne falder nærmest direkte sammen den flettetkurv. Uanset årstiden eller tidspunktet, så er den mørke neutrale farve en komponent, som spiller sammen med de udendørs rammer. Et flettet håndværk der er skabt ud fra en håndgribelig form, der samtidig udtrykker bevægelse og stabilitet. Du får hermed muligheden for at skabe et nyt indtryk i dit personlige rum,. Dette er uanset om den flettet kurv placeres indendørs eller udendørs. Sæt blot fletkurven udendørs eller indendørs og skab din egne rammer for dit personlige område.

Fletkurve til udendørs og indendørs brug

Fletkurven indeholder indvendigt et holdbart plastikunderlag, som gør den velegnet til beplantning af: planter, træer, blomster og andet. Plastikunderlaget sikre, at man kan plante i fletkurven. Tilføj blot anbefalet jord/muld i forhold til den plante, blomst eller træ som man ønsker at beplante. En god ting kan være at klippe mindre huller i plastikunderlaget. Hullerne skal helst være i bunden af kurven, således at man klipper i bunden og ikke i siderne. De huller man klipper skal nærmest være mikroskopiske, undgå derfor at gøre det for stort.

Information om vores fletkurve til undendørs- og indendørs brug
  • Fletkurven kan anvendes til både udendørs og indendørs brug.
  • Tilhørende plastikunderlag som er egnet til beplantning
  • Fletkurvene findes i to forskellige størrelser: Lille: Omkreds: 30 cm. højde: 11 cm. Du kan også vælge en stor fletkurv: Omkreds 40 cm. højde: 12 cm.
  • Farve: Mørk pil – der gør vores fletkurve velegnet til både udenbørs, men også indendørs brug. 
  • Rengøring: Genanvendelig fletkurv som nemt kan rengøres efter brug. Fjern blot plante og rester af jord. Tør med fugtig klud kurven af. Lad den tørre i et stykke tid. Efterfølgende skulle den være klar til beplantning igen.

 

 

Vægt1,1 kg
Størrelse:

Lille: 30 cm. O – 11 cm. H, Stor: 40 cm. O – 12 cm. H