Foderbræt med fuglefoderautomat

Original price was: kr. 349,00.Current price is: kr. 299,00. Inkl. moms

Beskrivelse

Foderbræt med fuglefoderautomat til små og mellemstore fugle

Foderbræt med fuglefoderautomat: Skab et dyrerigt liv i din have med et foderbræt, som har en tilhørende fuglefoderautomat. At observere fugle i naturlige omgivelser er ikke kun afslappende, men kan også være yderst lærerigt og en oplevelse i sig selv. For oplevelser kommer der nok af med et foderbræt, som har en foderautomat.  Dette flotte foderbræt er fremstillet af robust fyrretræ og er designet til at tiltrække et mangfoldigt udsnit af forskellige fuglearter. Fra de mindste fugle til de lidt mere velkendte og større fugle som solsorter.  Foderbrættets design er både praktisk, men også smart.  Foderhuset skaber nemlig adgang til en masse forskellige fuglearter.  Den indbyggede fuglefoderautomat understøtter behovet for fuglefoder. Hvilket holder fuglene glade og mætte, og holder dig beskæftiget med konstant fugleaktivitet lige ved dit vindue. Foderbrættet giver en unik mulighed for at bringe naturen endnu et skridt tættere på, men også mulighed for rig aktivitet i nærheden af dit hjem. Selve størrelsen på vores foderbræt er: 33 cm. (L) 33 cm. (B) og 30 cm. i højden. Hvis du er på udkig efter et større eller mindre foderbræt, så kun du altid se vores udvalg på hjemmesiden.

Perfekt til forskellige placeringer

Uanset om du ønsker at montere fuglefoderautomaten på din altan, terrasse eller i et træ i din have. Så er vores foderbræt det perfekte valg. Det er robust, vejrbestandigt og designet til at tåle daglig brug. Med de to tilhørende kroge kan du nemlig nemt hænge foderbrættet op i et træ, så har du nemlig rig mulighed for aktivitet uden for dit vindue. Dette er selvom om du bor i lejlighed.

Nem vedligeholdelse ved et foderbræt med fuglefoderautomat

Foderstationen for fugle er udstyret med en aftagelig skorstenstop, der gør det nemt at genopfylde foder. Hver fuglefoderautomat er håndlavet og kan have mindre størrelsesafvigelser på +/- op til 1 cm. Før du begynder at foder fuglene fra fuglefoderautomaten, anbefaler vi at læse om fuglefodering fra en fuglefoderautomat på Dansk Ornitologisk Forenings hjemmeside. Hvis du også er interesseret i fuglehuse, kan du tjekke vores sortiment her på Kurven.dk.

Fordele ved et Foderbræt med Fuglefoderautomat:

  • Gør det nemt og bekvemt at fodre fugle.
  • Lavet af robust og holdbart fyrre- og hasseltræ.
  • Det kan monteres på forskellige steder: altan, terrasse eller træ.
  • Designet til at tiltrække både små og store fugle.
  • Nem at fylde og vedligeholde takket være den aftagelige skorstenstop.
Vægt2 kg
Størrelse33 × 33 × 30 cm