Fuglehus: Birkerød

Original price was: kr. 149,00.Current price is: kr. 129,00. Inkl. moms

Beskrivelse

Fuglehus: Birkerød

Et traditionelt fuglehus med birketræ som tag.  Fuglehuset er velegnet til små fugle, som gerne vil være tilpas i ly for regn,  hvor de bl.a. kan være i ro og fred, når fugleungerne skal passes. Derfor egner fuglehuset sig godt som: Musvit redekasse, gråspurv redekasse, eller spurve redekasse. Det praktiske fuglehus indehaver en nem tømme-funktion, som gør det særdeles nemt at tømme, når foråret kalder. Tømningen sker ganske simpel ved, at man drejer på “nøglen/låsen”, som sidder på højre side af fuglehuset. Herefter kan man “muge ud” altså gøre grundigt rent i fuglehuset. Selvom tømme-funktionen virker praktisk, så det kunne dét. Fuglehuset har nemlig også en praktisk tilhørende funktion, når det skal hænges op. På bagsiden er der fastgjort et mindre stykke træ, hvor man nemt kan skrue fuglehuset fast til bl.a. en ydremur på huset. Hermed er redekassen ganske enkelt fastgjort og klar til indflytning.

Musvit fuglekasse mål:

Musvit redekasse hul: For at en redekasse eller et fuglehus skal være indflytningsklar  til musvitter, så skal det overholde nogle krav. For musvitten gælder det om, at redekassens hul skal være tilpas stort til, at fuglen kan komme ind og ud, men også føle sig sikker, så den ikke bliver truet af andre dyr eller rovfugle. For at skabe de bedste og optimale betingelser for bl.a. musvitterne, så er fuglehusets hul i omkreds 35 mm. Denne størrelse vil nemlig tillade de mindre fugle og musvitter at komme til og fra fuglekasser, redekasser og fuglehuse. Hermed er Fuglehuset: Birkerød velegnet til små og mellemstore fugle. Det er dog vigtigt at understege, at dette mål for hullet er vejledende. Musvitternes adfærd og præferencer kan varierer i forhold til vind og vejr, men også geografisk. Observer gerne din egen have eller dit nærområde, så du opnår de mest optimale forhold for musvitter. Du kan læse mere om musvitten på Dansk Ornitologisk forening ved at følge linket. Du kan også se vores andre fuglekasser eller fuglehuse her på kurven.dk.

Fordele ved bl.a. en musvit redekasse

  • En redekasse til eksempelvis musvitter skaber et dyrerigt liv i dit nærområde. Hermed har du en større fugleaktivitet i haven.
  • Musvitter er kendt for at spise en del insekter. Herunder mange skadedyr, som kan ødelægge dine planter og blomster. Ved at tiltrække musvitterne til en redekasse kan du formindske skadedyrene i din have.
  • Er man til masser af fugle aktivitet, så kan musvitter bl.a. nemt tilpasse sig i din have. Det er en af Danmarks mest almene fugle og har let ved at tilpasse sig sine omgivelser.